5 Metode de promovare online firmă termopane

Promovare site termopane

Dacă ești deținătorul unei afaceri cu termopane, îți prezentăm în continuare 5 metode de promovare online firmă termopane, care sunt foarte ușor de implementat și care te vor ajuta să atragi mai mulți clienți în fiecare lună, fără a investii sume considerabile în campaniile de promovare google. Asigurarea unui număr optim de vânzări lună-de-lună poate reprezenta o provocare pentru fiecare afacere. De aceea, managerii și antreprenorii sunt în permanență preocupați cu găsirea unor metode din ce în ce mai eficiente prin care să atragă cât mai mulți clienți, fără a cheltui, însă, bugete enorme cu promovarea.

Promovare site termopane

Cel mai indicat este să apelezi la o agenție specializată de marketing digital pentru a te ajuta cu întreg procesul de promovare online pentru afacerea ta, deoarece aceasta deține toate resursele necesare (specialiști, softuri specializate, experiență etc) pentru a realiza acest lucru la un nivel profesionist. Însă, dacă nu dispui de fondurile necesare pentru a colabora cu o agenție de marketing online, poți încerca să implementezi și singur una sau mai multe din următoarele metode: 

Promovare firmă termopane prin site

Pentru început, este necesar să te asiguri că firma ta este prezentă în mediul online. Dacă nu ai cunoștințe de programare sau web design și nici nu îți permiți să apelezi la specialiști, îți poți crea singur site-ul în WordPress, Wix etc. Atenție, însă, dacă faci acest lucru nu utiliza unul din planurile neplătite, deoarece firma ta nu va avea un domeniu de site al ei (precum www.temopane-durabile.ro), ci va avea un nume de domeniu deținut de platforma cu care îți creezi site-ul, precum: www.numeutilizator.wix.com , ceea ce face ca site-ul tău să fie mult mai greu de găsit de utilizatori. În plus, platformele de genul Wix sau WordPress afișează întotdeauna reclame nedorite pe site-urile neplătite, ceea ce dă un aspect “ieftin” site-ului tău și scade scorul de încredere al utilizatorilor în acesta.

Promovare firmă termopane prin SEO

Dacă ai deja site-ul creat, atunci pornești cu un avantaj. Însă nu trebuie să te oprești aici. Pentru a te asigura că site-ul tău îți va aduce și rezultate (clienți), este necesar să îl optimizezi. Din nou, SEO este un domeniu pentru care este cel mai indicat să apelezi la o agenție specializată. Cu toate acestea, iată care sunt câteva din principalele aspecte de care trebuie să ții cont, dacă dorești să implementezi singur o strategie de SEO. În primul rând, cuvintele cheie. Asigură-te că le-ai selectat exact pe cele care îți aduc trafic relevant și de calitate și, de asemenea, asigură-te că ai adăugat acele cuvinte cheie și pe site-ul tău. De asemenea, asigură-te că site-ul tău este responsive, adică se vede corespunzător și pe dispozitivele mobile. Pe lângă acestea, este necesar să optimizezi și fișierele pe care le încarci pe site (precum poze sau clipuri video), pentru a te asigura că site-ul tău nu are o durată prea mare de încărcare. Află aici mai multe despre ce presupune o strategie de SEO. 

Promovare Google Ads firmă termopane

Acum că ai un site și l-ai și optimizat pentru motoarele de căutare, este timpul să îl promovezi online prin publicitate plătită. Una din cele mai bune metode de a face acest lucru, este prin intermediul platformei Google Ads, care se utilizează în felul următor: îți creezi cont pe pagina Google Ads, stabilești un obiectiv pentru campania ta (precum: creșterea numărului de vânzări), creezi anunțurile, opțional setezi o sumă maximă pe care ești dispus să o investești pe zi, încarci un buget lunar și lansezi anunțurile. Este important să știi că platforma Google Ads se basează pe un sistem PPC (pay-per-click), ceea ce înseamnă că ești taxat doar atunci când un utilizator a dat click pe anunțul tău. Cu alte cuvinte, probabil tu ai setat un buget zilnic de 10 lei, însă dacă utilizatorii nu au dat click pe anunțul tău sau au dat de prea puține ori, suma de 10 lei a rămas întreagă sau s-a consumat parțial și vei putea utiliza suma necheltuită în zilele următoare. Poți consulta această pagină pentru a afla mai multe despre promovare prin Google Ads.

Promovare firmă termopane prin Facebook

Rețelele de socializare sunt un mijloc foarte eficient prin care îți promova afacerea. Facebook îți oferă posibilitatea de ați forma o audiență și de a crea o relație strânsă cu aceasta. În plus, ai și posibilitatea de a le demonstra potențialilor tăi clienți ce tipuri de produse și servicii le poți oferi, prin intermediul pozelor, pe care le poți posta direct la tine pe pagină. Mai mult, dacă dorești să îți sporești șansele de a atrage clienți, platforma Facebook îți oferă și posibilitatea de rula anunțuri plătite. 

Promovare firmă termopane prin articole 

În paralel cu anunțurile plătite (pe Google sau Facebook), poți utiliza diferite metode și strategii de a atrage mai mulți utilizatori la tine pe site organic, adică fără să plătești per click. Una din aceste metode este prin redactarea și postarea de articole pe bloguri specializate, care pot aduce un număr mare de vizitatori lunar. Aceasta metoda de promovare se numeste marketing prin continut. Articolele le poți scrie chiar tu sau poți apela o agenție care poate face acest lucru pentru tine. La fel ca și anunțurilor Google Ads, articolele trebuie să conțină cuvintele cheie relevante pentru businessul tău, pentru a te asigura că îți aduc mai mult trafic de calitate pe site (adică oameni care chiar sunt interesați de produsele și serviciile tale și nu oameni care căutau altceva și au ajuns accidental la tine pe site). În cazul articolelor, va fi necesar să plătești către blogul sau blogurile pe care dorești să îți postezi articolele, însă aceste costuri se vor amortiza în timp, deoarece articolele o dată postate îți aduc mai multe beneficii și mai mulți clienți pe termen lung. 

Acestea au fost cele 5 metode de promovare online firmă termopane pe care ne-am propus să ți le prezentăm azi. Sperăm că ți-au plăcut și că te vor ajuta să obții cât mai mulți clienți pentru afacerea ta. 

Daca vrei sa te ajutam cu promovarea site-ului tau de termopane scrie-ne sau poti sa ne suni 0730007183