Sari la conținut

Instalare Google Analytics 4

Beneficii Google Analytics 4

Google Analytics 4 este un instrument vital oricarei afaceri online ce doreste sa isi dezvolte strategiile de marketing online. In continuare vom prezenta importanta Google Analytics 4 si cum te poate ajuta in cresterea afacerii online.

Primul beneficiu, Google Analytics 4 ofera afacerilor o intelegere in profunzime a traficului din website. Cu ajutorul Google Analytics 4 orice antreprenor va avea acces la statistici despre vizitatorii site-ului, din ce sursa provine fiecare vizita pe site, comportamentul vizitatorilor pe site, volumul de vanzare creat de fiecare canal de trafic pe site.
Poti afla care sunt cele mai populare pagini din site, care sunt paginile cele mai profitabile, care sunt produsele ce se vand cel mai bine, care canal de promovare iti aduce cele mai multe vanzari.
Foarte util este sa afli care este traseul vizitatorilor, sa afli cum navigheaza si din ce pagina ies din site. Astfel poti remedia probleme tehnice sau doar modul in care este prezentata o anumita informatie.

Al doilea beneficiu important oferit de Google Analytics 4 este informatia despre audiente. Monitorizand interesele, datele demografice si comportamentul vizitatorilor, putem intelege mai bine publicul nostru tinta pentru a livra reclame mai bune. Personalizarea campaniilor de marketing ajuta la cresterea conversiilor si a vanzarilor.

Al treilea punct forte pentru Google Analytics 4 este abilitatea de a urmarii si raporta conversiile. Masurarea clara a succesului fiecarei campanii de promovare si a fiecarui canal de marketing online este vital pentru dezvoltarea afacerii. Prin setarea conversiilor se pot urmarii micro obiective si obiective finale atinse de vizitator. Aceste informatii permit afacerii sa ia decizii corecte in dezvoltarea campaniilor de marketing si imbunatatirea ROI-ului.

Alt beneficiu important Google Analytics 4 este abilitatea de a urmarii comportamentul vizitatorilor de pe mai multe dispozitive. Practic interpretarea datelor unificat despre acelasi vizitator ce a accesat site-ul de pe telefonul mobil, de pe laptop, de pe tableta. Informatiile colectate despre vizitatorii site-ului de pe mai multe dispozitive ne ajuta sa optimizam prezentarea informatiei pe fiecare dispozitiv. In practica vizitatorul trebuie sa traiasca aceeasi experienta vizuala si interactiva indiferent ca acceseaza site-ul web de pe laptop, desktop, tableta sau telefon mobil.

Google Analytics 4 este un instrument valoros pentru afacerile ce vor sa isi depaseasca mereu competitia. Prin acces la date in timp real, afacerile pot identifica trendurile si isi pot ajusta strategiile de marketing in functie de acestea. Acest aspect permite afacerilor sa fie agile si sa raspunda prompt la schimarile rapide din mediul digital.

In concluzie, Google Analytics 4 este un instrument esential pentru succesul in era digitala. Furnizand afacerilor informatii cheie despre traficul website-ului, audienta, conversii, comportament intercalat pe multiple dispozitive Google Analytics 4 te ajuta sa ai o afacere online de succes si sa te dezvolti intr-o piata digitala.

Cum te putem ajuta cu setarea Google Analytics 4

Implementare Google Analytics 4
  1. Daca ai un magazin online indiferent ca platforma este Merchant Pro, Go Mag, WordPress, WoCommerce, Shopify, OpenCart sau Prestashop, noi te putem ajuta cu setarea si implementarea Google Analytics 4. Te ajutam cu ajutorul Google Analytics 4 sa iti dezvolti o prezenta online mai puternica si sa iti dezvolti vanzarile online.
  2. Beneficiile Google Analytics 4 sunt capacitatea de a analiza eficienta fiecarui canal de trafic si comportamentul audientei. Cu ajutorul analizei informatiilor din Google Analytics 4 putem imbunatatii KPI-urile de marketing online precum ROI-ul sau ROAS-ul.
  3. Pentru ca fiecare afacere online este unica, noi iti oferim servicii personalizate de analiza si configurare Google Analytics 4. Rapoartele oferite lunar trebuiesc personalizate astfel incat sa prezinte doar acele informatii critice dezvoltarii prezentei online si eficientizarii campaniilor de promovare.
  4. Pretul pentru setarea, configurare, implementarea Google Analytics 4 este de 150 EUR/website si include setarea conversiilor, introducerea codului sursa in site, interconectarea cu alte solutii de marketing online cum ar fi Google Ads, sau Google Search Console. Ulterior daca se dorese se pot oferi servicii de analiza si consultanta strategica de promovare line. Toata comunicarea se va face direct un expert marketing online cu competente de SEO, Google Ads, Facebook Ads si strategie online business.
  5. Vedeti mai jos cateva imagini din proiectele de Google Analytics 4 ce le coordonam cu succes pentru clienti nostri alaturi de servicii de promovare online complete pe Google Ads, SEO, Facebook Ads.


    Printre clientii ce ne ofera increderea lor se numara si:
  6. Oferim suport complet si dezvoltare de campanii de promovare online eficiente pentru website-ul tau. Consultantul de marketing online va lucra direct cu tine si echipa ta de marketing online pentru dezvoltarea celor mai bune campanii digitale.

Cere oferta Google Analytics 4