Optimizare SEO Pret

Cat costa o campanie  de optimizare SEO

O campanie SEO are un Pret direct corelat cu complexitatea site-ului tau si competitia din nisa.

Exista si posibilitatea sa faci SEO gratuit astfel ca Optimizarea Site -ului o vei plati cu mai mult timp sa inveti si sa faci optimizare site-ului si cu bani pentru actiunile de publicitate in presa.

Pret corect pentru servicii de optimizare Google

Există consultanți SEO care acționează cu etică și ajută clientul să obțină rezultate bune online.

Problema cel mai des intalnita intr-un proces de SEO apare la bugetul alocat si așteptările irealiste de la buget. Cu 200 EUR/luna poti obtine crestere dar necesita rabdare. Cu 400 EUR/luna deja obtii si comunicate de presa de calitate mai mare cu impact mai mare.

Fiecare deținător de site web ar trebui să știe procesele de SEO pentru un site. Cunoscand procesele de optimizare a site-ului clientul va comunica rapid si coerent cu specialistul SEO si cu programatorul site-ului.

Procesul de Optimizare SEO
SEO inseamna analiza, cuvinte cheie, creare continut unic. obtinere link-uri, optimizare url-uri

Optimizarea SEO este cea mai profitabila strategie de online

Optimizarea SEO este cel mai important pas in promovarea site-ului. Este adevarata ca procesul de optimizare SEO este din ce in ce mai complicat. Este adevarata ca rezultatele optimizarii site-ului vin lent si primesti vizite naturale doar de la cuvintele cheie care ajung in prima pagina Google. Multi dintre clienti ne intreaba cum sa promoveze site-ul.

Pentru toate site-urile, optimizarea SEO este baza planului de marketing. Practic incepi cu optimizarea site-ului si in paralele atragi trafic cu Google Ads (adwords) si Facebook Ads (adica facebook cu trafic platit)

Solutii SEO oferite de Leon Paul Media:

1.AUDIT SI STRATEGIE SEO
Oferta SEO ce cuprinde realizarea unui audit SEO complet si furnizarea unei strategii clare de crestere a site-ului. In urma implementarii recomandarilor site-ul va creste.
DE LA 300 EUR/SITE

2.ABONAMENT SEO
Oferta SEO cu contract de servicii lunar.  Cuprinde realizarea unui audit complet si furnizarea unei strategii clare de crestere a site-ului si bugetul de linkbuilding. Pentru site-uri si nise competitive abonamentul se va ajusta in urma analizei si a bugetului disponibil.
DE LA 350 EUR/LUNA

3. CONSULTANTA SEO PUNCTUALA
Oferta SEO prin consultanta punctuala este disponibila pentru site-uri mici sau proiecte ce necesita doar anumite operatiuni de ajustare a strategiei. Serviciile se adapteaza la nevoile fiecarui site.
DE LA 100 EUR

Este adevarat ca rezultatele unui optimizari facute de profesionisti vor fi mai rapide si mai consistente.

Poti sa incepi optimizarea SEO a site-ului tau de unul singur dupa o ce studiezi putin domeiul de activitate.

Astazi exista pe piata materiale gratuite de unde sa inveti optimizare SEO.

Noi iti oferim un Ghid de optimizare SEO gratuit chiar pe acest link.

Factorii OnPage sunt importanti pentru Optimizarea Site-ului.

In realitate Optimizarea SEO implica si strategii de obtinere link-uri de la alte site-uri. Desi in ghidul Google se precizeaza ca a construi link-uri prin colaborari poate atrage depunctari dpdv SEO, in realitate site-ul tau fara link-uri primite de la alte site-uri nu are nici o sansa sa ajunga in top 3.

Linkbuilding-ul in procesul de optimizare SEO reprezinta voturile de incredere ce le primeste site-ul tau de la alte site-uri. Daca un site trimite un link catre site-ul tau inseamna ca site-ul tau este de incredere si algoritmul il va creste.

Contextul in care primesti link-ul este foarte important. Modul in care sunt plasate link-urile fac diferenta intre un link benefic si un link daunator.

Inscrierea site-ului in directoare de afaceri atrage penalizari?

NU. Daca site-ul este nou pe piata. Daca site-ul este pe o nisa mica. Daca directoarele de afaceri sunt de incredere. Daca inscrierea se face lent si se folosesc texte si link-uri unice. ATUNCI sa stii ca directoarele web inca mai sunt folosite in optimizarea SEO.

Noi recomandam sa lucrati mereu cu un consultant SEO cu experienta pentru a realiza strategia corecta de SEO. Chiar si cu un manual de SEO scris de un specialist pentru site-ul tau, implementarea uneori are de suferit daca nu stapanesti toate elementele.

Apeleaza cu incredere la o firma de SEO atunci cand incepi sa iti promovezi afacerea online.

Rabdarea este una dintre calitatile cele mai importante in procesul de optimizare SEO. Rezultatele se obtin lent.

Actiunea este cea mai importanta in optimizarea SEO. Prelucreaza textele. Prelucreaza URL-urile, Titlurile, imaginile. Fa un site unic din punct de vedere continut. Fa un site rapid si Simplu. Site-ul trebuie sa fie foarte rapid pe mobil. Site-ul trebuie sa fie foarte clar in exprimarea ofertei.

Vrei sa cresti traficul site-ului natural, apeleaza cu incredere la noi pentru optimizarea SEO.

Optimizarea SEO on page a site-ului trebuie facuta de o firma?

O creștere semnificativă a traficului natural, în urma optimizării site-ului dpdv SEO, poate să o obțină toți antreprenorii.

Daca faci un curs de SEO si aloci cateva ore zilnic proceselor de SEO on page a site-ului, vei avea un site optim in cateva luni. Deci teoretic vei plati o parte din pretul pentru optimizarea SEO on page cu propriul tau timp.

Pretul pentru optimizare site on Page incepe de la 300 EUR/luna. La anumite site-uri pretul pentru optimizare onpage a fost in totalitate 2.000 EUR. Am avut si site-uri pentru care optimizarea SEO onpage implica 5 pagini, astfel pretul optimizarii a fost 400 EUR/site.

Daca vrei totusi sa cresti si mai mult traficul site-ului trebuie neaprat sa faci si SEO off page sau linkbuilding. Optimizarea Off Page sigur te va costa minim 150 EUR/luna.

Cateva link-uri poti obtine de la prieteni. Dar trebuie sa stii ca pretul pentru articole si comunicate de presa este variabil. Vei putea cumpara pachete de link-uri entry level la un pret inceand cu 15 EUR/articol.

Ce include pretul SEO a site -ului?

Pretul este calculat pe baza unei analize de volum si complexitate.

 • Prima data specialistul SEO va determina volumul de ore si operatiunile necesare de efectuat pentru optimizarea on page.
 • Optimizarea SEO On Page implica Analiza paginilor deja publicate in site.
 • On Page implica alegerea cuvintelor cheie, in urma unei analize.

Optimizare site Google SEO gratuit ?

In imaginea de mai jos apare evolutia in Google Analytics si rezultatul procesului de SEO gratuita pentru un site de servicii.  In imagine este surprinsă evoluția unui site din Romania. Site-ul optimizat pe servicii medicale holistice. Proprietarul a primit auditul SEO si a aplicat toate sfaturile de optimizare gratuit. A platit doar cu pretul timpului alocat sa invete sa implementeze.

optimizare seo gratuita

Acest site a fost optimizat doar la nivel de continut al site-ului (seo onpage), deci fără atragerea de link-uri (linkbuilding).

Doamna proprietară a site-ului, cu ajutorul unui instructaj minimal și cu multă perseverență a ajuns să dezvolte traficul natural de la 150 de vizitatori pe luna, la 750 de vizitatori pe luna.

A realizat acest lucru fără să investească in linkbuilding sau social media. Practic a obținut aceste rezultate doar cu optimizarea seo onpage.

Site-ul ei beneficieaza de trafic SEO gratuit, pentru că din punct de vedere investiție financiară nu s-a investit deloc. A fost implementat doar SEO On Page. In schimb s-a investit timp și pasiune pe subiectele abordate în site.

Așadar, iată că optimizarea seo gratuită se poate aborda de orice antreprenor.

Primul pas este să descarci instumentul de SEO OnPage gratuit. In finalul articolului am plasat link catre fisierul ce contine toate informațiile necesare pentru a face și tu de optimizarea site-ului tău gratuit.

Ce presupune optimizarea SEO gratuita, fără o firmă de SEO?

La un consultant SEO vei putea apela oricand, dar prima dată vezi ce presupune procesul de SEO OnPage, vezi ce poti obtine tu prin forțele proprii.

După cum vei observa mare parte din procesul de optimizare a site-ului o poți realiza chiar tu folosind acest instrument SEO gratuit. (+ ceva muncă)

Ce contine instrumentul de optimizare seo on page gratuit?

 • investigarea manuala a starii actuale a paginilor ce urmează a fi optimizate
 • planificarea modificarilor SEO de efectuat la nivel de titlu pagini, descrieri pagini, URL-uri pagini, optimizare imagini ca dimensiune si ALT etc
 • identificarea și stabilirea scopului fiecarei pagini in parte (poți avea pagini care informează pe un subiect si fac trimitere catre alte pagini, dar poti avea si pagini care trebuie sa determine achizitia unui produs, sau realizarea unei programari pentru consultatie, sau cererea unei oferte personalizate

Instrumentul de seo onpage oferit gratuit este utilizat de echipa noastră in mod curent alaturi de celalalte soft-uri SEO precum Rank Tracker, Web Site Auditor, Web Search Console, Google Analytics.

Odată ce ai ințeles conceptul poți trece la treabă. Atentiem acest proces este acelasi pe care il urmeaza si profesionistii cand optimizeaza site-uri pentru Google.

Presupune investiție de energie creativă și timp pentru a ajunge la final, dar efortul este bine meritat.

De indata ce vei vedea rezultatele muncii tale, sigur vei dorii să continui optimizarea site-ului si pentru alte subiecte din domeniul de activitate.

Se poate face SEO fara link-uri ?

Da, se poate SEO fara linkbuilding extern. Poti face link-uri intre paginile site-ului tau. Tot procesul de optimizare onpage este unul ce pune accent pe oferirea unui continut de mare valoare publicului tău țintă.

Procesul de optimizare onpage folosit cu instrumentul oferit arata astfel:

 1. Te asezi pe scaun și te gandesti ce informații iși doreste clientul tau. Ce informatii ar dori să găsească pe site-ul tau? Ce fraze utilizeaza in google pentru a iși rezolva problemele?
 2. Cercetezi ce rezultate sunt pe google pentru interogarile utilizate. De aici iți mai vin și alte idei.
 3. Verifici ce continut ai tu pe site pe subiectul abordat și ce scriu alte site-uri. Dacă deja ai continut pe subiect, trebuie doar sa il imbunatatesti pentru a raspunde mai complet la nevoile utilizatorului. Practic asta inseamna ca va trebui sa fi clar si complet. Deci nu scrie doar de dragul de a acoperii niste cuvinte cheie. SEO din ziua de azi nu mai este despre cuvintele cheie. Cauta sa acoperii un subiect in profunzime cu detalii importante, aplicabile. In orice produs si serviciu, detaliile fac diferenta.
 4. Scrii cu pasiune pentru a iti ajuta potentialul client.

Atentie, propunerea noastra de optimizare gratuita a site-ului are la bază dorința de a atrage trafic informativ, adică tintim vizitatori ce ajung pe site prin intermediul articolelor scrise punctual pe un subiect specific.

Asta va atrage si un bounce rate mai mic. Nu te speria, nu este un lucru negativ, bouce rate-ul pe articole bine documentate este normal să fie mai mic, iar algoritmul Google știe acest lucru.

Bouce rate-ul nu este mereu un aspect negativ, din contră trebuie interpretat uman pentru a ințelege dacă este în parametrii normali de comportament. Spre exemplu poți avea bounce rate de 80% pe vizita in articol, dar timpul petrecut pe pagină sa fie de 3 minute, ceea ce este un aspect ce nu mulți specialiști îl iau in calcul la interpretarea rezultatelor.

Pe măsura ce site-ul tău va devenii din ce in ce mai complet si vei continua să remarketezi vizitatorii, vei obtine si rezultate pozitive financiar.

Traficul informativ, este cel mai rentabil trafic cand faci o analiza pe un interval de 12 luni.

captura ecran instrument seo gratuit

Posibil să fie coplesitor de urmat procesul dar va promit ca merita si functioneaza.

Odata ce ai stabilit toate detaliile SEO din planificator, urmeaza doar sa implementezi.

Stiu ca necesita mult timp, dar adevarul este ca SEO necesită timp.

Noi ca firmă de SEO, alocăm minim 200 de ore pe an fiecarui proiect de optimizare seo. Vorbim de un efort uman pentru analiza, creare texte, optimizare. La acest efort uman se mai adauga si alte costuri cu licentele software utilizate in proces. Deci SEO nu este ieftin, din contra.

SEO nu se automatizeaza decat pe strangerea unor informatii din internet, dar analiza datelor si interpretarea trebuie facuta tot uman.

De aceea SEO este scump, pentru ca necesita atat expertiza practica cat si timp dedicat pentru  cercetarea si implementarea de schimbari ce aduc valoare mai mare continutului prezentat in site.

SEO are 4 piloni principali de care trebuie sa iei aminte si sa le urmezi fara a face SPAM pe zona de linkbuilding.

 1. Cercetezi subiectul
 2. Implementezi tehnic in site toate elementele de SEO.
 3. Partajezi continutul in mediile sociale, exemplu facebook si linkedin astfel incat publicul tinta din materialul creat sa valideze calitatea acestuia.
 4. Linkbuilding, un element ce trebuie sa intervina doar dupa ce te-ai asigurat ca ai primele 2 puncte sunt bine aplicate pentru site-ul tau.

Daca site-ul are continut de calitate si adaugi continut Video si Imagini cel mai probabil să te faci auzit foarte repede.

Algoritmul SEO este in continua schimbare si trebuie sa te adaptezi. Trebuie sa fi mai creativ si sa aplici tactici care nu le-ai alocat in trecut.

BONUS, citeste eBook-ul audit seo profesional.

Link Instrument planificare SEO onpage Gratuit.

De ce oferim acest instrument de SEO gratuit?

Pentru că optimizarea site-ului este începutul și baza marketingului online si ar trebui să inceapă de la proprietarul site-ului. SEO este doar o parte din promovarea online. Dar odată inceput procesul de optimizare a site-ului vei acorda mult mai multa atentie publicului tinta si vei oferii continut de calitate.

Dacă ai intrebări, scrie-ne un email sau sună-ne.