Sari la con╚Ťinut

Promovare Cabinet Stomatologic

Reclama Cabinet Stomatologic. 3 Greseli care te costa zilnic bani.

Prima greseala in setarea unei reclame google ads pentru promovare Cabinet Stomatologic

Promovare Cabinet Stomatologic
Greseala setare Promovare Cabinet Stomatologic

Setarea prea generala a reclamei.
Exemplu: Eu sunt in Brasov, si caut cabinet stomatologic.
Gasesc anunt cu un cabinet stomatologic promovat cu numele de SmileUP.
Ok anuntul suna bine dau clic, intru pe site si dupa 20 de secunde in care navighez pe site, îmi dau seama că acest cabinet este din Timisoara iar eu sunt în Brașov. Asta inseamna că setările campaniilor de promovare pe google a cabinetului necesită ajustări.

Fiecare vizita, sau clic platit la Google pe reclama, care vine de la un utilizator din alt oras decat este cabinetul stomatologic promovat, implică un cost direct și implicit o pierdere.

In audit-urile si campaniile de promovare a cabinetelor stomatologice primul aspect pe care il verific─âm este localizarea traficului.
Dacă promovarea aduce trafic din alte orase decat cel in care este fizic prezent și promovat cabinetul atunci se pierd bani.

Costul mediu al unui clic/vizita irelevant promov─ârii cabinetului tau, este de minim 2 lei/clic.

Dac─â vrei s─â NU mai pierzi in continuare bani cu promovarea cabinetului stomatologic apeleaz─â la agen╚Ťia noastr─â pentru promovarea pe google.
Daca vrei mai mul╚Ťi clien╚Ťi pentru cabinetul stomatologic atunci mai cite╚Öte inc─â 1 minut.

A doua greseala in promovarea unui cabinet stomatologic

LIPSA instrumentelor electornice de m─âsurare a rezultatelor, a peforman╚Ťei.


Exemplu: facem promvoare online sau offline cu pliante, sau la Radio. Ok.
├Än cadrul campaniilor de promovare online este foarte important─â m─âsurarea fiecarei interac╚Ťiuni a vizitatorului site-ului. Astfel vom putea licita mai eficient pe campaniile de promovare a cuvintelor cheie de tip „cabinet stomatologic” ├«n detrimentul cuvintelor cheie de tipul „detartraj”
DAR nu specific─âm c─â poti beneficia de X% discount DAC─é mentionezi unde ai vazut reclama, sau vi cu flyerul/fluturasul primit. ├Än practic─â lipsa unei urm─âriri consecvente ale fiecarui client ob╚Ťinut, te pune pe piste gre╚Öite c├ónd analizezi eficien╚Ťa campaniilor de promovare pentru cabinet.
Managerii de multe ori cred ca flyerele imp─âr╚Ťite masiv ieri nu dau rezultate. Adevarul este c─â nu este analizat corect impactul ac╚Ťiunii de marketing fie ea offline sau online. Este foarte important modul ├«n care este definit ╚Öi verificat obiectivul campaniei de promovare.


Noi c├ónd facem o campanie de promovare a unui cabinet stomatologic prima dat─â stabilim ╚Öi set─âm indicatorii de m─âsurare a performan╚Ťei, astfel ├«nc├ót rezultatul promovarii s─â poat─â fi analizat cu precizie.

A treia greseala in promovarea unui cabinet stomatologic

Accentul pus prea mult pe promovarea offline: reclama stradala, flyere/fluturasi si prea putina promovare online.
Cele 2 metode de promovare trebuie sa CO-existe. Trebuie echilibrat bugetul de promovare.

Promovarea online te poate ajuta s─â masori clar elementele de impact ale promovarii offline.
Metode inteligente de urmărire și analiza a rezultatelor unei campanii de promovare există.

Adev─ârul este c─â prin promovarea online a cabinetului stomatologic po╚Ťi fi la fel de celebru ca ╚Öi firmele ce fac reclama la Televizor sau Radio.

promovare facebook ads adrian ficker

Salut, sunt Adrian Ficker, consultantul tău în promovarea cabinetului stomatologic online.

Vezi mai jos cum te putem ajuta eu și echipa mea

Metode eficiente de promovare pentru cabinet stomatologic

Optimizare seo cabinet stomatologic

Optimizarea SEO pentru un cabinet stomatologic este esen╚Ťial─â pentru a atrage mai mul╚Ťi pacien╚Ťi ╚Öi a-╚Ťi promova serviciile ├«n mediul online. Iat─â c├óteva sfaturi pentru a-╚Ťi optimiza website-ul cabinetului stomatologic:

 1. Cuvinte cheie relevante: Identific─âm cuvintele cheie relevante pentru cabinetul stomatologic ╚Öi le folosim strategic ├«n con╚Ťinutul website-ului. G├ónde╚Öte-te la termeni precum „cabinet stomatologic + ora╚Ö sau +sector sau +zon─â/strad─â,” „implanturi dentare,” „estetic─â dentar─â,” „albire dentar─â,” etc. Folosim aceste cuvinte cheie ├«n titluri, descrieri, texte ╚Öi tag-uri relevante. Cabinetul stomatologic cel mai eficient se va promova local pentru c─â este o afacere cu spectru limitat zonal. Asta ├«nseamn─â c─â orice text sau element de SEO trebuie s─â con╚Ťin─â ╚Öi s─â comunice clar ╚Öi vizibil loca╚Ťia. Loca╚Ťia fiind definit─â at├ót de un ora╚Ö, sector, zon─â exemple cabinet stomatologic pipera, sau cabinet stomatologi constanta, sau cabinet stomatologic sector 3.
 2. Con╚Ťinut de calitate: Creeaz─â con╚Ťinut original, de calitate care s─â r─âspund─â ├«ntreb─ârilor ╚Öi nevoilor poten╚Ťialilor pacien╚Ťi. Po╚Ťi scrie articole informative despre diverse proceduri stomatologice, s─ân─âtatea oral─â, sfaturi de ├«ngrijire dentar─â, etc. Asigur─â-te c─â con╚Ťinutul este bine structurat ╚Öi u╚Öor de citit.

  ╚śtim c─â nu ai timp a╚Öa c─â de optimizarea SEO a cabinetului stomatologic cel mai probabil se va ocupa un expert SEO.
 3. Optimizare on-page: Noi ne asigurăm că website-ul tău este optimizat din punct de vedere tehnic. Utilizăm meta tag-uri relevante, inclusiv meta descrieri, titluri bine definite și tag-uri de antet (H1, H2, etc.). Ne asigurăm că site-ul este ușor de navigat și accesibil pe dispozitive mobile.
 4. Optimizare local─â: mai mult ca sigur cabinetul t─âu stomatologic are o prezen╚Ť─â fizic─â, astfel c─â noi facem optimizarea website-ului pentru c─âut─ârile locale. Adaug─âm informa╚Ťii precum adresa, num─ârul de telefon ╚Öi orele de func╚Ťionare pe pagina principal─â ╚Öi ne asigur─âm c─â acestea sunt clare ╚Öi u╚Öor de g─âsit.
 5. Sec╚Ťiunea de ├«ntreb─âri frecvente: Adaug─âm o sec╚Ťiune de ├«ntreb─âri frecvente (FAQ) pe website-ul t─âu. R─âspundem la ├«ntreb─âri comune pe care le pot avea pacien╚Ťii ╚Öi includem cuvinte cheie relevante ├«n r─âspunsurile tale.
 6. Link building: Folosim o re╚Ťea de leg─âturi relevante c─âtre website-ul t─âu. Putem realiza acest lucru prin colaborarea cu alte website-uri din industrie, furnizori sau parteneri spre exemplu comunicate de pres─â, site-uri ce prezint─â succesul doctorilor t─âi din cabinet iar exemplele pot continua. De asemenea, putem contribui cu con╚Ťinut valoros pe alte platforme, precum bloguri sau site-uri de s─ân─âtate, unde vom include un link c─âtre website-ul t─âu. Detalii despre ce inseamn─â linkbuilding-ul g─âse╚Öti aici.
 7. Recenzii ╚Öi evalu─âri: ├Äncurajeaz─â pacien╚Ťii mul╚Ťumi╚Ťi s─â lase recenzii pozitive ╚Öi evalu─âri pe platforme relevante, cum ar fi Google My Business. Recenziile pozitive vor ajuta la cre╚Öterea ├«ncrederii ╚Öi la ├«mbun─ât─â╚Ťirea clasamentului ├«n c─âut─ârile SEO locale.
 8. Prezen╚Ťa pe re╚Ťelele sociale: Cre─âmi ╚Öi men╚Ťinem o prezen╚Ť─â activ─â pe re╚Ťelele sociale relevante pentru cabinetul stomatologic. Distribuim con╚Ťinut interesant, cum ar fi sfaturi de igien─â oral─â, informa╚Ťii despre proceduri stomatologice ╚Öi oferte speciale. Acest lucru poate ajuta la cre╚Öterea vizibilit─â╚Ťii ╚Öi la atragerea de noi pacien╚Ťi.
 9. Monitorizare ╚Öi optimizare constant─â: Urm─ârim statisticiile ╚Öi analizele pentru a ├«n╚Ťelege cum se comport─â website-ul t─âu ╚Öi pentru a identifica zonele care necesit─â ├«mbun─ât─â╚Ťiri. Suntem dispu╚Öi s─â ajust─âm strategia de optimizare SEO ├«n func╚Ťie de rezultate ╚Öi de schimb─ârile ├«n algoritmul de c─âutare.

Re╚Ťine c─â optimizarea SEO este un proces continuu ╚Öi necesit─â timp ╚Öi efort pentru a ob╚Ťine rezultate durabile. Este recomandat s─â consul╚Ťi ╚Öi un specialist ├«n SEO pentru a primi sfaturi personalizate ╚Öi a te asigura c─â urmezi cele mai bune practici ├«n domeniu.

Reclam─â cabinet stomatologic prin Google Ads

Dac─â dore╚Öti s─â faci reclam─â pentru cabinetul stomatologic prin intermediul Google Ads, agen╚Ťia LeonPaul Media, te ajut─â cu atingerea obiectivelor ╚Öi nevoilor tale specifice. ├Än continuare prezent─âm c├óteva aspecte de baz─â ce sunt incluse ├«ntr-o campanie de publicitate prin Google Ads pentru un cabinet stomatologic:

 1. Cercetarea de cuvinte cheie: ├Ämpreun─â cu consultantul alocat de la LeonPaul Media, identifica╚Ťi cuvintele cheie relevante pentru industria stomatologic─â ╚Öi pentru serviciile oferite de cabinetul t─âu. Aceste cuvinte cheie pot include termeni precum „cabinet stomatologic,” „implanturi dentare,” „estetic─â dentar─â,” „albire dentar─â,” etc. Cercetarea de cuvinte cheie ajut─â la crearea unei liste de termeni relevan╚Ťi pentru a orienta campania de publicitate.
 2. Structurarea campaniei: ├Ämpreun─â cu specialistul alocat se va stabili structura campaniilor Google Ads. Structurarea campaniilor se va face prin realizarea de campanii ╚Öi grupuri de anun╚Ťuri specifice pentru diferite servicii stomatologice, cuvinte cheie relevante ╚Öi anun╚Ťuri personalizate pentru fiecare grup. Structurarea eficient─â a campaniilor va contribui la ob╚Ťinerea unui nivel mai mare de relevan╚Ť─â ╚Öi eficien╚Ť─â ├«n gestionarea ╚Öi optimizarea anun╚Ťurilor.
 3. Anun╚Ťuri relevante ╚Öi atractive: Echipa LeonPaul Media va crea anun╚Ťuri relevante ╚Öi atractive pentru cabinetul t─âu. ├Än baza experie╚Ťei acumulate in campanii realizate pentru alte cabinete stomatologice vom pune ├«n practic─â acele tactici eficiente. Anun╚Ťurile vor oferi un mesaj clar ╚Öi conving─âtor despre serviciile oferite de cabinetul stomatologic. Vom include beneficiile unice cabinetului t─âu ╚Öi vom ├«ncuraja poten╚Ťialii pacien╚Ťi s─â ac╚Ťioneze, spre exemplu cum ar fi s─â fac─â o programare sau s─â solicite o consulta╚Ťie gratuit─â.
 4. Targetare geografic─â ╚Öi demografic─â: ├Än func╚Ťie de loca╚Ťia cabinetului stomatologic ╚Öi publicul ╚Ťint─â, agen╚Ťia va configura campania pentru a se adresa audien╚Ťei relevante. Putemalege s─â viz─âm anumite ora╚Öe sau zone geografice specifice unui ora╚Ö, spre exemplu o raz─â de 4 km ├«n jurul loca╚Ťiei cabinetului se va difuza o campanie cu buget prioritar.
 5. Monitorizare ╚Öi optimizare: Echipa de la LeonPaul Media va monitoriza performan╚Ťa campaniei ╚Öi va face ajust─âri periodice pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite. Serviciile de optimizare Google Ads includ ajustarea licita╚Ťiilor pentru cuvintele cheie, testarea diferitelor variante de anun╚Ťuri ╚Öi optimizarea paginilor de destina╚Ťie pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi rata de conversie.
 6. Remarketing: Un aspect important al campaniilor Google Ads este remarketing-ul, care ├«╚Ťi permite s─â atingi persoanele care au vizitat website-ul t─âu anterior. Prin intermediul LeonPaul Media, po╚Ťi implementa strategii de remarketing pentru a men╚Ťine interesul ╚Öi a atrage pacien╚Ťii poten╚Ťiali ├«napoi pe site pentru a-╚Öi finaliza ac╚Ťiunile. Avem ├«n vedere c─â un cabinet stomatologic este posibil s─â fie restric╚Ťionat ├«n lansarea de campanii de remarketig pentru a influen╚Ťa o decizie ce implic─â subiecte de s─ân─âtate. Astfel c─â este bine s─â avem ├«n vedere politica google pentru reclama afacerilor ce pot afecta s─ân─âtatea individului, politica google pe acest subiect este aici.

Promovarea cabinetului stomatoligic pe harta Google Maps

Cum arata acum harta cand cauti cabinet stomatologic sector 4

Promovare cabinet stomatologic pe Google Maps

Care sunt principalii competitori pe harta daca ne uitam la cuvantul cheie definitoriu in profilul afisat:

concurenti cabinet stomatologic sector 4 harti google

Asigură-te că ai o comunicare deschisă și constantă cu echipa de la LeonPaul Media pentru a discuta strategiile și rezultatele reclamei pe Google.

Cere oferta presonalizat─â de promovare a cabinetului stomatologic