Promovare Cabinet Stomatologic

Reclama Cabinet Stomatologic. 3 Greseli care te costa zilnic bani.

Prima greseala in setarea unei reclame google ads pentru promovare Cabinet Stomatologic este:

Promovare Cabinet Stomatologic
Greseala setare Promovare Cabinet Stomatologic

Setarea unui grad de specificitate foarte general.
Exemplu: Eu sunt in Brasov, si caut cabinet stomatologic.
Gasesc anunt cu un cabinet stomatologic promovat cu numele de SmileUP.
Ok anuntul suna bine dau clic, intru pe site si dupa 20 de secunde îmi dau seama că acest cabinet este din Timisoara iar eu sunt în Brașov.

Fiecare vizita, sau clic platit la Google pe reclama, care vine de la un utilizator
din alt oras decat este cabinetul stomatologic promovat, implică un cost direct pe pierdere.

In audit-urile si campaniile de promovare a cabinetelor stomatologice primul aspect pe care il verificăm este localizarea traficului.
Dacă promovarea aduce trafic din alte orase decat cel in care este fizic prezent și promovat cabinetul atunci se pierd bani.

Costul mediu al unui clic/vizita irelevant promovării cabinetului tau, este de minim 2 lei/clic.

Dacă vrei să NU mai pierzi in continuare bani cu promovarea cabinetului stomatologic apelează la agenția noastră pentru promovarea pe google.
Daca vrei mai mulți clienți pentru cabinetul stomatologic atunci mai citește incă 1 minut.

A doua greseala in promovarea unui cabinet stomatologic, este:

LIPSA de legatură intre metoda de promovare si identificarea rezultatului de actiune al subiectului vizat.
Exemplu: facem promvoare online sau offline cu pliante, sau la Radio. Ok.
DAR nu specificăm că poti beneficia de X% discount DACĂ mentionezi unde ai vazut reclama, sau vi cu flyerul/fluturasul primit. În practică lipsa unei urmăriri consecvente ale fiecarui client obținut, te pune pe piste greșite când analizezi eficiența campaniilor de promovare pentru cabinet.
Managerii de multe ori cred ca flyerele impărțite masiv ieri nu dau rezultate. Adevarul este că nu este analizat corect impactul acțiunii de marketing fie ea offline sau online. Este foarte important modul în care este definit și verificat obiectivul campaniei de promovare.


Noi când facem o campanie de promovare a unui cabinet stomatologic prima dată stabilim și setăm indicatorii de măsurare a performanței, astfel încât rezultatul promovarii să poată fi analizat cu precizie.

A treia greseala in promovarea unui cabinet stomatologic, este:

Accentul pus prea mult pe promovarea offline: reclama stradala, flyere/fluturasi si prea putina promovare online.
Cele 2 metode de promovare trebuie sa CO-existe. Trebuie echilibrat bugetul de promovare.

Promovarea online te poate ajuta să masori clar elementele de impact ale promovarii offline.
Metode inteligente de urmărire și analiza a rezultatelor unei campanii de promovare există.

Adevărul este că prin promovarea online a cabinetului stomatologic poți fi la fel de celebru ca și firmele ce fac reclama la Televizor sau Radio.

Metode eficiente de promovare pentru cabinet stomatologic

Optimizare seo cabinet stomatologic

Optimizarea SEO pentru un cabinet stomatologic este esențială pentru a atrage mai mulți pacienți și a-ți promova serviciile în mediul online. Iată câteva sfaturi pentru a-ți optimiza website-ul cabinetului stomatologic:

 1. Cuvinte cheie relevante: Identificăm cuvintele cheie relevante pentru cabinetul stomatologic și le folosim strategic în conținutul website-ului. Gândește-te la termeni precum „cabinet stomatologic + oraș sau +sector sau +zonă/stradă,” „implanturi dentare,” „estetică dentară,” „albire dentară,” etc. Folosim aceste cuvinte cheie în titluri, descrieri, texte și tag-uri relevante. Cabinetul stomatologic cel mai eficient se va promova local pentru că este o afacere cu spectru limitat zonal. Asta înseamnă că orice text sau element de SEO trebuie să conțină și să comunice clar și vizibil locația. Locația fiind definită atât de un oraș, sector, zonă exemple cabinet stomatologic pipera, sau cabinet stomatologi constanta, sau cabinet stomatologic sector 3.
 2. Conținut de calitate: Creează conținut original, de calitate care să răspundă întrebărilor și nevoilor potențialilor pacienți. Poți scrie articole informative despre diverse proceduri stomatologice, sănătatea orală, sfaturi de îngrijire dentară, etc. Asigură-te că conținutul este bine structurat și ușor de citit.

  Știm că nu ai timp așa că de optimizarea SEO a cabinetului stomatologic cel mai probabil se va ocupa un expert SEO.
 3. Optimizare on-page: Noi ne asigurăm că website-ul tău este optimizat din punct de vedere tehnic. Utilizăm meta tag-uri relevante, inclusiv meta descrieri, titluri bine definite și tag-uri de antet (H1, H2, etc.). Ne asigurăm că site-ul este ușor de navigat și accesibil pe dispozitive mobile.
 4. Optimizare locală: mai mult ca sigur cabinetul tău stomatologic are o prezență fizică, astfel că noi facem optimizarea website-ului pentru căutările locale. Adaugăm informații precum adresa, numărul de telefon și orele de funcționare pe pagina principală și ne asigurăm că acestea sunt clare și ușor de găsit.
 5. Secțiunea de întrebări frecvente: Adaugăm o secțiune de întrebări frecvente (FAQ) pe website-ul tău. Răspundem la întrebări comune pe care le pot avea pacienții și includem cuvinte cheie relevante în răspunsurile tale.
 6. Link building: Folosim o rețea de legături relevante către website-ul tău. Putem realiza acest lucru prin colaborarea cu alte website-uri din industrie, furnizori sau parteneri spre exemplu comunicate de presă, site-uri ce prezintă succesul doctorilor tăi din cabinet iar exemplele pot continua. De asemenea, putem contribui cu conținut valoros pe alte platforme, precum bloguri sau site-uri de sănătate, unde vom include un link către website-ul tău. Detalii despre ce inseamnă linkbuilding-ul găsești aici.
 7. Recenzii și evaluări: Încurajează pacienții mulțumiți să lase recenzii pozitive și evaluări pe platforme relevante, cum ar fi Google My Business. Recenziile pozitive vor ajuta la creșterea încrederii și la îmbunătățirea clasamentului în căutările SEO locale.
 8. Prezența pe rețelele sociale: Creămi și menținem o prezență activă pe rețelele sociale relevante pentru cabinetul stomatologic. Distribuim conținut interesant, cum ar fi sfaturi de igienă orală, informații despre proceduri stomatologice și oferte speciale. Acest lucru poate ajuta la creșterea vizibilității și la atragerea de noi pacienți.
 9. Monitorizare și optimizare constantă: Urmărim statisticiile și analizele pentru a înțelege cum se comportă website-ul tău și pentru a identifica zonele care necesită îmbunătățiri. Suntem dispuși să ajustăm strategia de optimizare SEO în funcție de rezultate și de schimbările în algoritmul de căutare.

Reține că optimizarea SEO este un proces continuu și necesită timp și efort pentru a obține rezultate durabile. Este recomandat să consulți și un specialist în SEO pentru a primi sfaturi personalizate și a te asigura că urmezi cele mai bune practici în domeniu.

Reclamă cabinet stomatologic prin Google Ads

Dacă dorești să faci reclamă pentru cabinetul stomatologic prin intermediul Google Ads, agenția LeonPaul Media, te ajută cu atingerea obiectivelor și nevoilor tale specifice. În continuare prezentăm câteva aspecte de bază ce sunt incluse într-o campanie de publicitate prin Google Ads pentru un cabinet stomatologic:

 1. Cercetarea de cuvinte cheie: Împreună cu consultantul alocat de la LeonPaul Media, identificați cuvintele cheie relevante pentru industria stomatologică și pentru serviciile oferite de cabinetul tău. Aceste cuvinte cheie pot include termeni precum „cabinet stomatologic,” „implanturi dentare,” „estetică dentară,” „albire dentară,” etc. Cercetarea de cuvinte cheie ajută la crearea unei liste de termeni relevanți pentru a orienta campania de publicitate.
 2. Structurarea campaniei: Împreună cu specialistul alocat se va stabili structura campaniilor Google Ads. Structurarea campaniilor se va face prin realizarea de campanii și grupuri de anunțuri specifice pentru diferite servicii stomatologice, cuvinte cheie relevante și anunțuri personalizate pentru fiecare grup. Structurarea eficientă a campaniilor va contribui la obținerea unui nivel mai mare de relevanță și eficiență în gestionarea și optimizarea anunțurilor.
 3. Anunțuri relevante și atractive: Echipa LeonPaul Media va crea anunțuri relevante și atractive pentru cabinetul tău. În baza experieței acumulate in campanii realizate pentru alte cabinete stomatologice vom pune în practică acele tactici eficiente. Anunțurile vor oferi un mesaj clar și convingător despre serviciile oferite de cabinetul stomatologic. Vom include beneficiile unice cabinetului tău și vom încuraja potențialii pacienți să acționeze, spre exemplu cum ar fi să facă o programare sau să solicite o consultație gratuită.
 4. Targetare geografică și demografică: În funcție de locația cabinetului stomatologic și publicul țintă, agenția va configura campania pentru a se adresa audienței relevante. Putemalege să vizăm anumite orașe sau zone geografice specifice unui oraș, spre exemplu o rază de 4 km în jurul locației cabinetului se va difuza o campanie cu buget prioritar.
 5. Monitorizare și optimizare: Echipa de la LeonPaul Media va monitoriza performanța campaniei și va face ajustări periodice pentru a obține rezultatele dorite. Serviciile de optimizare Google Ads includ ajustarea licitațiilor pentru cuvintele cheie, testarea diferitelor variante de anunțuri și optimizarea paginilor de destinație pentru a îmbunătăți rata de conversie.
 6. Remarketing: Un aspect important al campaniilor Google Ads este remarketing-ul, care îți permite să atingi persoanele care au vizitat website-ul tău anterior. Prin intermediul LeonPaul Media, poți implementa strategii de remarketing pentru a menține interesul și a atrage pacienții potențiali înapoi pe site pentru a-și finaliza acțiunile. Avem în vedere că un cabinet stomatologic este posibil să fie restricționat în lansarea de campanii de remarketig pentru a influența o decizie ce implică subiecte de sănătate. Astfel că este bine să avem în vedere politica google pentru reclama afacerilor ce pot afecta sănătatea individului, politica google pe acest subiect este aici.

Asigură-te că ai o comunicare deschisă și constantă cu echipa de la LeonPaul Media pentru a discuta strategiile și rezultatele reclamei prin Google Ads.

Cere oferta presonalizată de promovare a cabinetului stomatologic.