Sari la conținut

Agentie SEO Bucuresti

Agentie SEO Bucuresti 🔝15 ani Experienta ✅ Facem doar SEO White Hat ✅ Servicii SEO complete. Rezultate Garantate contractual.

Suntem o agentie digitala cu focus pe rezultate. Numele agentiei este LeonPaul Media dar ne mai cheama si Power Advertising. Adresa firmei este in Bucuresti, dar lucrăm pentru clienti din toata Romania.

Vrei să crești prezenta online si să iți depasești competitorii? LeonPaul Media, este o agentie digitala dedicata obiectivelor de crestere a traficului organic pentru ca site-ul tău să domine online-ul pe nișa ta.

Echipa noastra contine experti cu specializare in optmizarea site-urilor pentru motorul de cautare Google.
Oferim expertiza strategica si cunostintele specializate de nisa pentru multiple industrii din Romania.
Agentia LeonPaul Media iti ofera servicii complete de optimizare SEO prin creare si management de continut text in site, optimizare poze, optimizare cod programare pentru o viteza de incarcare mai buna a site-ului.
Agentia noastra se ocupa de tot procesul de SEO pentru site-ul tau.

Consultantii nostri livreaza trafic de calitate ce se transforma in clienti folosind tactici de marketing online precum SEO, PPC, marketing de continut, social media.

Expertii nostri SEO lucreaza pe multiple zone ale proiectului pentru a il imbunatatii astfel: link building, implementare strategie SEO globala in site, generarea de continut text calitativ, cercetarea de noi cuvinte cheie, optimizarea ratei de converie (CRO), optimizarea elementelor de SEO local, reauditarea site-ului, segmentarea vizitatorilor site-ului.

Adrian Ficker expert SEO, Google Ads
Adrian expert SEO, Google Ads

7 motive să alegi LeonPaul Media Agentie SEO București

  1. Experienta si Expertiza: Cu o experienta practica acumulata incepand cu SEO din 2008 agentia LeonPaul Media a dezvoltat procese optime de implementare a celor mai bune practici de SEO conform algoritmilor Google. Echipa noastra de profesionisti este mereu la curent cu cele mai noi trenduri si algoritmi din industrie, pentru a oferi rezultate SEO optime pentru clienti nostri.
  2. Strategii Personalizate: Credem ca fiecare afacere este unica si trebuie abordata o strategie unica de SEO pentru fiecare site. Dezvoltam strategii de continut SEO specifice audientei site-ului. Intelegand obiectivele afacerii si obiectivele consumatorului putem crea planuri de implementare clare. Astfel incat potentialii clienti online sa obtina ce isi doresc alegand site-ul tau.
  3. Solutii SEO complete: agentia noastra ofera o suita completade servicii SEO, ce acopera toate aspectele on page de optimizare si creare de continut nou pana la prezenta media offpage. Abordam atent fiecare detaliu de SEO precum text, timp incarcare pagina, flux de navigare in site, programare, imagine, astfel incat sa obtine un scor cat mai bun in cadrul algoritmului Google.
  4. Practicam doar SEO White-Hat: Aderam la etica de SEO curat, respectand practicile recomandate de motorul de cautare Google. Respectam cu strictete politicile impuse de motorul de cautare astfel incat site-ul tau sa nu fie penalizat ci sa atinga potentialul maxim de SEO. Focusul nostru este pe constructia de valoare pe termen lung prin continutul indexat online pentru site-ul tau. Avem grija ca site-ul tau sa aiba o reputatie online puternica si curata.
  5. Raportare si Analiza Transparenta: Credem in transparenta decizionala astfel ca ne mentinem clientii mereu informati asupra etapelor si proceselor derulate in cadrul proiectului de SEO. Rapoartele de analiza detaliata, ofera informatii valoroase despre competitori si modul in care evolueaza campania de optimizare SEO. Raportam transparent si clar pozitia cuvintelor cheie, metrici de conversie a traficului organic si statusul campaniei SEO astfel incat sa fie intelese eforturile depuse in procesul de optimizare.
  6. Abordare centrata pe client: Succesul tau este prioritatea noastră. Lucram indeaproape cu tine pentru a intelege corect obiectivele tale si ce isi doresc clientii site-ului tau. Echipa nostra devine o extensie online a afacerii tale, furnizand informatii cheie despre mediul online al competitorilor tai.
  7. Rezultate Pozitive: Portofoliul nostru de proiecte SEO ne sustin expertiza. Dealungul anilor am ajutat multe afaceri online sa isi creasca vizibilitatea organica, traficul gratuit si vanzarile online. Avem experienta in multe domenii de activitate, facand SEO atat pentru site-uri de prezentare cat si pentru magazine online. Vezi mai jos cativa dintre clientii ce au avut incredere in serviciile SEO oferite de agentia LeonPaul Media.
portofoliu agentie SEO leonpaul media

Aplicam SEO inca din 2008 cand algoritmi Google erau simpli. Suntem sinceri si transparenti. Iti vom spune daca ai nevoie de SEO aplicat de noi ca agentie sau poti sa incepi optimizarea SEO singurel pe baza unui abonament de consultanta orara.

Echipa noastră te ajuta să obtii acel trafic natural care conteaza. Daca ai un site nou pe piata, atunci putem sigur sa creștem numărul de potențiali clieniți, să obtinem rapid seo care vă poate ajuta pe cuvinte si expresii mai specifice. 

Agentia LeonPaul Media are expertiza practica in optimizarea SEO dar te putem ajuta si cu alte metode de promovare Google Ads si Facebook Ads.

Care este procesul SEO urmat de agentie

Workflow Agentie SEO Bucuresti LeonPaul Media

Agentia noastra utilizeaza un proces clar pentru derularea proiectelor de optimizare SEO. Fiecare factor de masurare a sanatatii SEO este analizat si optimizat pentru a creste performanta site-ului. In imaginea de mai sus prezentam procesul nostru pas cu pas ce il aplicam fiecarui proiect de SEO.

Detaliere proces optimizare SEO

Pasul 1: Cautam cuvintele cheie. Organizam cuvintele cheie in functie de importanta lor pentru site-ul optimizat. Evaluam gradul de competivitate pentru fiecare cuvant cheie. Generam noi idei de cuvinte cheie de luat in considerare. Pentru alegerea cuvintelor cheie folosim 3 instrumente de SEO distincte pentru a consolida datele oferite de google.

Pasul 2: Prioritizam cuvintele cheie in functie de clasamentul lor in motorul de cautare Google, volumul mediu de cautari lunare pe fiecare expresie cheie si gradul de concurenta. Anumite expresii cheie sunt mai rapid de urcat in prima pagina google, alte expresi cheie au o profitabilitate mai mare pentru site dar necesita mai mult timp si actiuni de SEO pentru a fi clasate in prima pagina la cautare pe google.

Pasul 3: Analizam elemente de SEO onpage cu erori si le rezolvam cu ajutorul programatorului in functie de prioritate si costul orelor de programare. Practic rezolvam probleme tehnice ale site-ului ce au direct impact si asupra experientei de navigare in site a vizitatorilor. Exemplu erori 404 care semnalizeaza ca google nu mai gaseste o pagina din site care a fost indexata de robot. Astfel de erori dauneaza starii de sanatate a site-ului.

Pasul 4: Optimizarea OnPage a continutului din site. Asta presupune o analiza detaliata a fiecarei pagini din site. In practica fiecare pagina din site este alocata unui grup de cuvinte cheie pentru care trebuie sa fie clasat in top 10 rezultate naturale pe google. Optimizam textele, titlurile, subtitlurile, imaginile, elementele de descriere a imaginilor, densitatea cuvintelor cheie si a sinonimelor in cadrul textulu total din pagina etc. Verificam competitorii directi pe cuvantul cheie tinta si planificam actiunile urmatoare prin care vizam cresterea in clasamentul SEO.

Pasul 5: Eliminare backlinkuri SEO toxice. In urma unei analize OffPage identificam si eliminam acele bcklinkuri toxide pentru profilul sitelului. Spre exemplu anumite site-uri de tip spam trimit link-uri catre site-ul nostru DAR sunt link-uri fara relevanta si care au un efect de penalizare a site-ului nostru. Instrumentele SEO utilizate in cadrul agentiei ne permit monitorizarea continua a link-urilor ce fac trimitere catre site-ul nostru si sunt analizate in mod constant.

Pasul 6: Obtinere Backlinkuri SEO de calitate prin actiuni de PR. Prioritizam publicarea de articole in presa de specialitate pe subiecte ce dezvolta brandingul site-ului. Verificam profilul de backlinkuri al concurentilor directi pe fiecare cuvant cheie.

Dupa finalizarea celor 6 pasi procesul se reia pentru o continua optimizare.

Oferim servicii SEO garantate.

agentie seo bucuresti leonpaul media power advertising srl

Stim ca fiecare site trebuie sa fie unic. Am avut destule experiente cu site-uri clonate ca sa vedem importanta de a fi unic in fata lui Google.

Alege o agentie care iti va livra rezultate organice. Alege sa lucrezi cu oameni care sunt platiti pentru performanta obtinuta. Daca clientii nostri nu obtin rezultatele SEO previzionate, atunci noua ne scade salariul.

Intr-o campanie SEO, istoricul site-ului este important. Asadar verificam istoricul site-ului si apoi iti oferim o solutie SEO potrivita. 

Paul Consultant SEO Google AdWords
Paul, expert SEO, Google Ads, Facebook

Iti putem spune ce inseamna SEO pentru afacerea ta. Iti putem spune daca poti avea asteptari majore de la SEO in urmatoarele 12 luni. 

ATENTIE, suntem sinceri. Serviciile SEO oferite de agentia noastra este posibil sa aiba nevoie de mai mult timp decat esti dispus sa aloci proiectului.
Ne dorim să colaborăm cu programatorul site-ului tau, dar daca nu mai este in preajma, noi ne putem ocupa si de implementarea in site a optimizarilor SEO.

Suntem o Firma SEO cu un portofoliu foarte divers.

Iti putem spune pe ce industrii am lucrat si la ce proiecte SEO lucram in prezent.

Iti putem da exemple de cateva cuvinte cheie care le-am pozitionat in top.

Apeleaza cu incredere la noi, vei primi raspunsuri la intrabarile la orice ora.

Mesajul unui client mulțumit către viitorii colaboratori:

Am cautat o agentie de marketing online care sa mi-o permit. Aveam un buget mic la inceput.
Am colaborat cu echipa agentiei de SEO LeonPaul Media.
Rezultatele obtinute sunt foarte bune.

In plus am gasit in echipa oameni care acorda atentie detaliilor de business ale serviciului oferit clientilor.

Ii recomand pentru livrarea unor servicii excepționale.
Mi-a plăcut comunicarea simplă și transparentă chiar și veștile mai puțin plăcute mi-au fost livrate necontenit.

Succes și dezvoltare continuă online,

Angela D.

Concluzii

Nu lasa concurenta sa te depaseasca. Alege LeonPaul Media pentru afacerea ta si vei obtine un partener onest si pertinent in mediul online. Contacteaza-ne acum si stabileste o ora de consultanta SEO gratuita pentru evaluarea proiectului tau. Impreuna putem ridica site-ul tau in pozitii de lider pe google.
Tine minte, cand este vorba de SEO, agentia LeonPaul Media este un partener de incredere pentru afacerea ta.

In concluzie suntem: o Agentie SEO 🔝 cu 15 ani Experienta ✅ Folosim doar tehnici White Hat ✅ Oferim Servicii complete de SEO: Analiză, Strategie, On-Page, Off-Page, Monitorizare, Optimizare UX.

Apeleaza cu incredere la noi, vei primi raspunsuri la intrabarile la orice ora.

Suna-ne la 0730007183 sau scrie-ne și te sunăm noi.


Ai nevoie de vanzari acum? vezi pagina agentie Google Ads certificata.