Sari la con╚Ťinut

Servicii Google Ads

Servicii Google Ads Profesionale pentru Vanzari Online. ­čöŁ Fi in top 3 Google. Serviciile Google Ads orientate pe vanzari 100% Profitabile pentru Tine. Dezvolt─âm campanii Google Ads eficiente ce livreaza trafic de calitate pe siteul t─âu. Alege servicii de optimizare a campaniilor prin agentia LeonPaul media pentru un randament mai mare a bugetului de promovare online.

Leon Paul Media ofera servicii de optimizare a campaniilor Google Ads (fost AdWords), cream campanii noi sau cu sau optimizam campaniile cu un istoric acumulat. Servicii de publicitate online ce implica dezvoltarea complet─â a campaniilor cu un singur scop: Cresterea Profitabilitatii.


Consultan╚Ťi t─âi Google dedica╚Ťi


Care sunt Serviciile Google Ads oferite

 • Descoperirea cuvintelor cheie potrivite
 • Crearea anunturilor text pentru campaniile create
 • Implementare coduri de urmarire a obiectivelor Google Analytics si AdWords Remarketing
 • Consultanta in Optimizarea paginilor folosite in campaniile de promovare
 • Monitorizarea continua a campaniilor
 • Managementul licitatiilor per clic
 • Optimizarea campaniilor si dezvoltarea de noi campanii Ads
 • Cercetarea si analiza competitorilor
 • Analiza si interpretarea datelor obtinute in campanii
 • Raportarea Observatiilor strategice specifice nisei siteului
Servicii Google Ads SEO LeonPaul Media Bucuresti
Reclama Google Ads, ca sa Fi in top 3 pe Google

Livrabilele Serviciilor Google Oferite.

Raportam lunar datele campaniilor impreun─â cu concluziile analizei umane. Rapoartele contin date despre afisare, pozitie, clicuri, cereri de oferta sau comenzi obtinute de campanii. Aditional dupa citirea rapoartelor, putem purta conversatii pentru explicarea progresului campaniilor si pentru luarea deciziilor strategice. Raspundem la intrebarile tale oricare ar fi ele.

Lucr─âm constant pentru a imbunatatii SCORUL DE CALITATE al campaniilor. Un scor de calitate de 9 va avea un cost per clic mai mic. Putem obtine un scor de calitate mare doar daca facem eficient administrarea campaniilor.

Când vorbim de Google Ads vorbim de cel mai eficient mod de a atrage trafic calificat pe site-ul tau. Google Ads (AdWords) este cel mai puternic instrument de marketing online.

Da, orice om cu educatia potrivita poate administra campaniile de promovare, DAR rezultatele performante le vei obtine doar in prezenta unui consultant cu ani de experienta in promovarea Google Ads.

99% din campaniile administrate de proprietarii de site-uri pierd bani. Nu obtin randament.

Serviciile prestate de noi vor optimiza randamentul anunturilor si a fiecarui leu platit pentru un click.


Despre Contractul de Servicii Google Ads de la Leon Paul Media:

1.  Iti oferim informatia cum o vedem noi cu ochii de profesionisti.  

Oferim  ÔÇť100% transparentaÔÇŁ. Setam contul Google AdWords astfel incat tu vei fi proprietarul acestui cont de promovare.  Multi dintre furnizori de servicii AdWords seteaza contul de AdWords cu drepturi de administrator total pe adresa lor. Problema apare cand vrei sa preiei managementul campaniilor sau sa il transferi catre o alta firma. abordarea noastra transparenta ne ajuta si sa conectam contul tau de AdWords cu contul tau de Analytics.

2.  NU AVEM CONTRACTE CAPCANA.  

Exact cum ai auzit. Noi nu oferim un contract care s─â te ╚Ťin─â captiv 6 luni, 12 luni. Practic noi semn─âm un contract de prest─âri servicii deschis ce poate fi denun╚Ťat unilateral cu 30 de zile preaviz. Practic avem o in╚Ťelegere cu termeni si conditii de prestare a serviciilor foarte clar definite in contract. Noi oferim servicii de consultanta in promovarea online dar facem guerilla marketing, adica facem marketing online cu bugete restranse si tinte precise.

3. Etica profesional─â. NU ├«╚Ťi vom sugera s─â cheltui mai mul╚Ťi bani cu reclama Google Ads, dac─â nu avem rezultate bune. Din contra, vom elimina acele cuvinte cheie care sunt prea costisitoare si nu aduc clienti la un cost rezonabil. Scopul nostru este ca bugetul sa produca profit. Daca tu ai profit, si noi vom avea factura de servicii platita. Daca tu mergi in pierdere si noi pierdem. Asadar, considera-ne avocatul tau in relatia cu investitiile in Google ­čÖé


Pre╚Ťurile serviciilor noastre de sunt mai mici decat a altor agentii.

Serviciile noastre sunt oferite in sistem de abonament cu valoare fixa. Daca nu exista cont google ads, campanii create, google analytics corect implementat atunci vom percepe si un onorariu pentru servicii de configurare a contului Google Ads, Google Analytics si a primelor campanii.  Bugetul campaniilor Ads este platit catre Google Irlanda de pe cardul firmei tale separat de tariful de servicii Google Ads prestate de noi.

Pre╚Ťul Serviciilor Google Ads oferite.
Stabilirea unui pret fix pentru serviciile Google Ads este imposibil avand in vedere ca fiecare client si campaniile sale sunt unice. Pre╚Ťurile incep de la 150 Euro/luna.
Pre╚Ťul pentru serviciile prestate depinde de marimea ╚Öi complexitatea contului Google Ads ╚Öi a campaniilor. Cere o evaluare personalizat─â a proiectului t─âu pentru oferta optim─â.


6 motive s─â lucrezi cu un partener Google Ads certificat

 1. Experien╚Ť─â ╚Öi competen╚Ť─â: suntem Parteneri Google Ads certifica╚Ťi, avem speciali╚Öti cu experien╚Ť─â de peste 15 ani ├«n produsele Google Ads. Avemi competen╚Ťe ├«n administrarea ╚Öi optimizarea campaniilor de Google Ads. To╚Ťi consultan╚Ťii din agen╚Ťia LeonPaul Media au trecut examenele de certificare Google Ads anual. Cuno╚Ötin╚Ťele avansate despre campaniile Google Ads ╚Öi strategiile validate de promovare online ├«╚Ťi vor aduce un plus de valoare. Suntem mereu la zi cu cele mai noi tendin╚Ťe din domeniul publicit─â╚Ťii pe mediul Google.
 2. Acces la resurse și suport Google: ca si firmă Partener Google Ads certificat avem acces rapid la resurse și suport din partea Google.
 3. Planificare strategic─â ╚Öi consultan╚Ť─â personalizat─â: consultan╚Ťii no╚Ötri certifica╚Ťi Google Ads ofer─â consultan╚Ť─â personalizat─â ╚Öi dezvolt─â strategii adaptate afacerii tale. Lucr─âm ├«mpreun─â cu tine pentru a scoate in eviden╚Ť─â acele avantaje competitive ce te vor ajuta s├« vinzi mai mult online.
 4. Monitorizare ╚Öi optimizare constant─â: Monitoriz─âm ╚Öi optimiz─âm constant campaniile tale pentru a ob╚Ťine rezultate mai bune. Urm─ârim performan╚Ťa campaniilor, analiz─âm datele ╚Öi facem ajust─ârile necesare.
 5. Raportare ╚Öi analiz─â avansat─â:In fiecare lun─â facem o raportare detaliat─â ╚Öi discut─âm tacticile noi de implementat. Analiza datelor o facem mereu ╚Öi ├«n func╚Ťie de feedback-ul primit de la beneficiarul campaniilor. Verific─âm ce fac competitorii ╚Öi adapt─âm strategia ├«n func╚Ťie de concuren╚Ťi.
 6. Acces la tehnologii și instrumente avansate: folosim instrumente de analiză complementare pentru a identifica problemele și pentru a optimiza campaniile.

├Än concluzie, dac─â vrei un partener pentru serviciile Google Ads motivat de o colaborare mutual benefic─â te rog s─â apelezi la noi. Afl─â despre noi, agen╚Ťia google ads dedicat─â planurilor tale.
Colaborările actuale și istoricul campaniilor derulate ne oferă avantajul de a aborda strategia de promovare cea mai bună pentru tine.

Agentie Google Ads Certificata PartnerBadge
Agentie Google Ads Certificata

CERE OFERTA DE SERVICII GOOGLE ADS ADWORDS CU TRAFIC PROFITABIL

Daca esti interesat de serviciile google ads (adwords) oferite de agentia Leon Paul Media cere acum un audit si oferta personalizata.