Agentie Marketing Online

Ai gasit o Agentie Marketing Online dedicata planurilor tale 🙂

ATENTIE, noi nu suntem o agentie de marketing traditionala. Noi nu luam proiecte doar de darul de a mai semna cu un client.

Agentia LeonPaul Media iti va aloca un specialist. nu doar un account manager angajat. Diferenta dintre specialistul alocat si account manager o fac experienta si motivatia financiara. Din experienta angajatilor trecuti un account manager nu are prea mult de pierdut daca se culca pe o ureche. In schimb specialistii motivati direct salarial au o dinamica total diferita.

Metodologia Agentiei LeonPaul Media

Iata care este procesul prin care trecem cu ficecare client astfel incat sa ii prestam servicii de marketing online profitabile:

  1. Conversatie prietenoasa telefonica. Aflam care sunt dificultatile cu care te confrunti. Aflam ce asteptari ai de la noi. Daca suntem o agentia de marketing online potrivita vom afla rapid telefonic. Vei discuta direct cu un consultant specializat.
  2. Analiza oprtunitatilor de marketing online. Daca noi credem ca te putem ajuta, vom face o analiza detaliata a oportunitatilor de marketing online specifice pentru tine. Urmeaza sa iti trimitem un plan de actiuni si parametri specifici ce ii vom urmarii impreuna (KPIs)
  3. Discutia strategiei de marketing online. Ne vom concentra sa aducem rapid rezultate specifice, Deasemenea vom demara si actiunile necesare atragerii rezultatelor de marketing cu termen lung.
  4. Analiza si Actiuni Ajustare. Specialistii agentiei noastre direct implicati livreaza date care sunt analizate si conduc catre noi oportunitati. Invatam despre competitorii tai, ajustam strategiile in curs de implementare.

Agentia de marketing online LeonPaul Media, se implica alaturi de tine ca si proprietar al afacerii online. Daca noi ne facem treaba sigur castigam ambele parti implicate.

Adrian Ficker, fondator agentie, LeonPaul Media
Consultant Marketing Online
Adrian, specialist AdWords, SEO

Cu ce te putem ajuta pe marketing online?

Hai sa incepem o conversatie profitabila