Promovare Firma Curatenie

Ai o firma de curatenie si vrei sa o promovezi? Afla in continuare cat te costa sa promovezi o firma de curatenie si care sunt canalele de promovare bune.

Firmele de curatenie pentru care noi am facut reclama pe Google sau Facebook au servicii complete astfel ca presteaza servicii de curatenie pentru firme, birouri, apartamente, blocuri sau scari de bloc in cadrul unor asociatii.

Unde este mai bine sa promovezi o firma de curatenie pe Google sau Facebook?

Serviciul de curatenie care se adreseaza firmelor practic inseamna curatenie birouri si sedii de birouri adica cladiri intregi cel mai eficient este sa fie promovat pe Google. Practic cand se cauta pe google firme de curatenie bucuresti, sa apara anunt in top 3 cu link catre o pagina dedicata serviciilor de curatenie pentru Birouri.

Anunt pe Google Firme Curatenie Bucuresti

De ce este anuntul google cel mai eficient mod de promovare a unei firme de curatenie?

Intentia utilizatorului este clara. Practic cel ce cauta o firma de curatenie pe google deja este intr-un proces de informare de preturi, conditii contractuale.

In practica de promovare online, Promovarea prin anunturi google este cea mai eficienta metoda de promovare pentru firmele care vand produse si servicii altor firme. Urmatoarea metoda de promovare ca eficienta este SEO care inseamna ca site-ul tau este listat natural pentru anumite cuvinte cheie. Totus este de mentionat ca rezultatele SEO sunt listate sub anunturile platite si sub rezultatele de harti afisare atunci cand un utilizator cauta pe google.

Promovarea pe Facebook este eficienta in cazul unei firme de curatenie atunci cand se promoveaza servicii de curatenie pentru apartamente. Deci contactul este pe o plaja mai ampla de utilizatori. Comportamentul utilizatorilor de Facebook este in special definit ca un comportament curios. Deci din curiozitate deschide anuntul, postarea promovata pentru serviciile de curatenie. Nu neaparat ca este in acel moment intr-un proces de achizitie pentru servicii de curatenie.

Este posibil pe Facebook sa afisezi reclama pentru serviciile de curatenie pentru apartamente persoanelor care au vizitat site-ul. DAR deja aici este cazul unui proces de comunicare cu o persoana care deja a cautat pe google sau a deja a accesat site-ul in urma unei postari pe facebook. Practic este un interes confirmat pentru serviciile oferite de firma ta de curatenie.

Deci, in concluzie cand vorbim de promovarea unei firme de curatenie, pe primul loc in strategia de promovare vor fi anunturile Google Ads urmat de Facebook pentru curatenie de apartamente sau de autoturisme la domiciliu.

Vrei o oferta buna pentru promovarea firmei tale de curatenie?