Servicii SEO profesionale

Beneficiezi de servicii SEO profesionale bazate pe transparenta si expertiza practica.

Oferim o abordare transparentă a serviciilor de SEO. Primesti servicii de optimizare a site-ului profitabile pentru tine.

Inainte de a porni un proiect de SEO pentru site-ul tau, facem o verificare SEO completa a competitorilor tai.

Serviciile noastre de optimizare SEO ofera rezultate cuantificabile, masurabile si sigure pentru site-uri de prezentare si magazine online.

Cunostintele noastre practice de SEO sunt Garantate. Clauza de garantare a rezultatelor este discutata pentru fiecare proiect in parte.

Leon Paul Media, este o agentie cu servicii seo sigure, respectam regulile SEO. Aplicam doar tehinca White Hat SEO fara riscuri de penalizare din partea algoritmului google.

Crestem vizibilitatea si profitabilitatea site-ului tau. Aplicam cele mai sigure tactici de optimizare SEO.

Vezi procesul si ce contin serviciile SEO oferite:

Cresterea Vanzarilor Online

Consultanti SEO cu 15 ani de expertiza

Scopul serviciilor oferite este cresterea vizibilitatii site-ului pe motorul de cautare Google.ro

Serviciile noastre de consultanta SEO ofera cercetare, analiza si recomandari pentru website-uri de prezentare si magazine online.

Servicii SEO Profesionale prin LeonPaul Media
Servicii de optimizare site la LeonPaul Media

Audit SEO – Verificare SEO

Audit-ul SEO efectuat, identifica oportunitati si probleme ce necesita actiuni corective. Examinam  tehnic, elementele de SEO on-page si off-page precum si competitia ta.

Livram raspunsuri clare si seturi de actiuni corective pentru optimizarea SEO. Verificarea SEO este primul pas catre realizarea strategiei SEO ce va fi implementata.

Sumar Audit SEO OnPage
Verificarea SEO a site-ului

Strategia SEO

Dezvoltarea strategiei SEO este esentiala pentru realizarea listei de actiuni pe termen scurt si lung. Stim ca ai nevoie de servicii de optimizare care asigura o crestere naturala a site-ului.

Cercetarea cuvintelor cheie

In lumea serviciilor SEO, cuvintele cheie sunt cele care definesc gradul de dificultate al proiectului. Printr-o cercetare avansata a cuvintelor cheie pentru site-ul tau vom descoperii noi oportunitati de trafic calificat. Categorisim cuvintele cheie dupa tipul de trafic ce il poate atrage astfel ca vom cataloga “trafic informativ” si “trafic care vinde”

Servicii de Copywriting

Cercetarea cuvintelor cheie ne va oferi detalii despre piata tinta pentru site-ul tau. Urmeaza sa dezvoltam texte inteligente (articole SEO) pentru a dezvolta interactiunea cu vizitatorii site-ului. Serviciile de scriere articole SEO pentru site-ul tau sunt incluse in abonamentul lunar.

Design si programare website

Programatorii si designeri Web din echipa noastra pot realiza site-uri web orientate catre obtinerea de rezultate SEO performante. Site-uri care vand si care aduc oportunitati calificate.

Servicii de link building

Agentia noastra cerceteaza potentialul de PR al site-urilor ce pot face recomandari pentru site-ul optimizat.
Acumularea de autoritate in mediul online pentru site-ul tau este influentata de site-urile care iti ofera voturi de incredere. Promovarea in presa online numita si linkbuilding este integrata in protocolul de servicii de optimizare a site -ului.

SEO pentru WordPress

Am lucrat foarte multe proiecte de SEO pentru site-uri ce utilizeaza platforma WordPress. Am implementat SEO atat pe site-uri de prezentare WordPress cat si Magazine online WooCommerce care utilizeaza platforma WordPress. Putem declara ca WordPress este cea mai prietenoasa platforma web cand vine vorba de optimizarea SEO.

Specialistii LeonPaul Media  iti ofera servicii de SEO cu efecte pozitive. Expertiza practica acumulata in peste 15 ani de activitate in domeniu ne ajuta sa punem punctual pe i.

Am optimizat SEO o gama larga de site-uri pe nise mai competitive precum cea de auto dar si site-uri cu o piata relativ relaxata.  Nisa in care activam noi, si pentru care am optimizat site-ul LeonPaul.ro este una foarte competitiva. Serviciile de SEO sunt foarte apreciate de antreprenorii care isi cunosc cifrele si investesc pentru a creste afacerea.

Unul dintre aspectele foarte importante cand vorbim de SEO este acela ca traficul natural obtinut din optimizarea site-ului este cel mai profitabil canal de trafic pentru orice site.

cat costa promovarea seo vs google adwords
Traficul Organic este cel mai performant

Odata ce ai oprit o campanie de Google Ads sau Facebook Ads, traficul obtinut se opreste. In schimb la SEO daca opresti campania, pozitiile obtinute vor continua sa aduca trafic natural si vanzarile vor continua.

Un al doilea aspect foarte important de mentionat este ca SEO este o calatorie care nu trebuie grabita.
SEO aduce rezultate pe prima pagina dupa 6 – 12 luni de actiuni constante si investitii pentru obiectivul de prima pagina pe Google.

In cat timp ajungi in prima pagina google
SEO din pozitia 18 in pozitia 4 am calatorit mai mult de 6 luni

Recomandam abordarea promovarii integrate unde optimizarea SEO este completata de promovare AdWords si Facebook Ads.
In momentul in care obiectivele de SEO sunt atinse, investitiile in promovarea AdWords si Facebook pot sa scada treptat daca numarul clientilor este in crestere iar traficul natural a luat avant.

Cat sa investesti in SEO?

Noi oferim servicii SEO cu preturi care incep cu 200 EUR/luna. In functie de complexitatea proiectului bugetul de alocat pentru o campanile de SEO performanta poate ajunge si la 1800 EUR/luna.

Un site de prezentare pentru o afacere de nisa poate obtine rezultate SEO cu un buget mai mic, iar un site care activeaza pe o zona foarte competitiva necesita un buget mai mare.

Serviciile SEO si pachetul potrivit sunt propuse in urma unei evaluari personalzate a proiectului tau. Detalii despre pachetele SEO aici.

Cum alegi agentia SEO potrivita

Precum iti alegi avocatul, arhitectul sau contabilul asa trebuie sa abordezi si selectia firmei potrivite pentru serviciile de SEO conforme cu asteptarile tale.

Scrie-ne despre proiectul tau, noi iti facem analiza si oferta corecta

Optimizare SEO pentru cresterea traficului natural

Power Advertising este o agentie SEO orietata catre rezultate. Fiecare site are propriile provocari, noi vom aplica solutiile SEO potrivite site-ului tau. Orice afacere online se poate dezvolta aplicand mix-ul potrivit de marketing.

Cum te ajuta SEO?

Optimizarea SEO iti creste traficul natural si brand awarness-ul.
Daca vrei o crestere stabila a afacerii tale online, atunci optimizarea site-ului dpdv SEO este necesara.

Ce este SEO?

SEO = search engine optimisation = optimizarea site-ului pentru motorul de cautare.

Cum functioneaza SEO?

Simplu! Rezultatele organice afisate sub anunturile platite sunt vizitate de utilizatori fara ca tu sa platesti fiecare vizita. SEO tinteste acei utilizatori care cauta activ cuvinte cheie corelate cu produsele sau serviciile tale.

Intr-o campanie SEO personalizata se lucreaza la optimizarea On Page si Off Page. Actiunile incluse in proiect fiind cercetarea cuvintelor cheie potrivite, dezvoltarea continutului optim, publicarea de informatii noi in site si obtinerea de voturi de incredere (link-uri) de la bloggeri, ziare online de specialitate.

Expertii nostri (link catre echipa) vor analiza site-ul tau si vor aduce imbunatatiri pentru cresterea performantei online.

Esti pregatit pentru o discutie despre optimizarea site-ului tau? Contacteaza-ne si un consultant SEO va evalua proiectul tau. Sigur ai de castigat.

Testimoniale SEO

Suntem incantati de serviciile SEO primite de la Power Advertising. Pozitiile noastre pe cuvinte cheie au fost stabilizate si rezultate noi au aparut in urma optimizarilor efectuate. Recomandam serviciile SEO de la Power Advertising.


founder uaehypnosis.com

Power Advertising ne-a oferit experienta necesara cresterii site-ului nostru. Consultantii lor sunt prietenosi si deschisi la minte. Vorbesc deschis despre probleme de business mai ample, depasing aria de optimizare SEO. Recomadam Power Advertising.

administrator military-line.ro

Lista optimizari SEO oferite de agentia Power Advertising

 • Optimizare cuvinte cheie pe tot site-ul
 • Analiza Web server
 • Cercetarea si selectia cuvintelor cheie
 • Optimizare Meta tag-uri (Titlu & descriere)
 • Verificare si optimizare fisier robots.txt
 • Verificare, creare & inregistrare fisier sitemap.xml
 • Analiza continutului si a link-urilor obtinute trimestrial
 • Analiza arhitecturala a informatiei din site
 • Verificare Google Analytics si cod conversii
 • Analiza traficului raportata de Google Analytics
 • Auditarea redirectarilor de link-uri interne 301, 302
 • Optimizarea pagini personalizate de eroare 404
 • Analiza url-urilor canonice, unificarea domeniilor http si https
 • Analiza backlink-uirilor si creare fisier disavow
 • Analiza si raportate lunara a traficului si pozitiilor
 • Analiza trimestriala a competitorilor si raportarea oportunitatilor

Vrei un site profitabil?
SEO te ajuta.

Daca vrei sa culegi roadele unei campanii SEO ai nevoie de o firma ce livreaza servicii profesionale. SEO este o investitie pe termen lung. O campanie SEO necesita minim 12 luni de actiuni.

Expertiza noastra in SEO va ajuta proiectul tau. Evaluarea corecta a informatiilor conduce la strategii performante. Atentie, doar rezultatele de top aduc trafic care se transforma in vanzari.

Trebuie sa stii de la inceput ca Brandurile deja prezente in indexul google au un avantaj in fata oricarui nou proiect din pespectiva SEO.

Testarea ratei de conversie a site-ului cu ajutorul campaniilor AdWords vor aduce mai multa siguranta in implementarea strategiei SEO.

Testarea ratei de conversie a site-ului cu ajutorul campaniilor AdWords vor aduce mai multa siguranta in implementarea strategiei SEO.

Alege pachete SEO cu preturi transparente

Avem serviciile de consultanta SEO clar defalcate de restul costurilor din proiect. Serviciile de programare a site-ului, web design, PR, copywriting, fiecare serviciu este defalcat si facturat separat.

Dezvoltam o strategie SEO personalizata pentru fiecare obiectiv in parte. Fiecare site este unic iar competitia fiecarui cuvant cheie este diferita si necesita actiuni diferite.

In ziua de azi, optimizarea site-ului pentru google nu mai este un lucru care poti sa il faci de unul singur. Ai nevoie de o echipa care sa lucreze coordonat si cu aceleasi obiective.

Toate proiectele noastre SEO sunt bazate pe un mix unic intre elemente tehnice, strategii de marketing, analiza competitorilor si viteza de implementare.

SEO inseamna peste 200 de elemente tehnice de analizat in cadrul algoritmului.

Google implementeaza peste 600 de ajustari anuale ale algoritmului astfel incat rezultatele afisate sa fie cele mai bune pentru vizitator.

Google poate face profit doar daca mentine lista de rezultate curata, lipsita de spam si elimina imediat orice tentativa de manipulare a rezultatelor.

Strategia SEO din campania ta este o combinatie intre activitati de cercetare si selectie a cuvintelor cheie, dezvoltare de continut text, imagine, video, analiza competitorilor, programarea site-ului, web design, actiuni de PR pe alte site-uri.

Cand realizam oferta SEO pentru site-ul tau, stabilim de comun acord nivelul la care bugetul investit este fezabil si cu o viteza de recuperare a investitiei cat mai mare.

In functie de planul SEO pe care il stabilim, bugetul de investit porneste de la 300 EUR/luna pentru site-uri mici si nisate si ajunge la 1500 – 3000 EUR/luna pentru site-uri mari.

In cazul in care site-ul tau are deja un istoric solid de optimizare SEO, atunci putem sa realizam un set de servicii punctuale de Audit + Strategie si suport pentru implementare.

In acest caz tarifele SEO se incadreaza intre 400 EUR si 800 EUR/proiect, esalonat.

Putem mentiona ca avem proiecte in care avem rolul de consultant extern SEO care supervizeaza activitatile unui departament intern de marketing online. Caz in care avem agreate tarife incepand cu 100 EUR/luna.

Acesta este procesul nostru de optimizare SEO

factori optimizare seo
factorii seo luati in calcul

ANALIZA FACTORILOR SEO

Cand incepem o campanie SEO, consultantul dedicat proiectului tau face o analiza detaliata a parametrilor website-ului. Analizam in detaliu industria in care activezi si top 3 competitori.

In baza informatiilor obtinute, facem un plan de optimizare a website-ului si incepem derularea proiectului.

 • Analiza detaliata a competitorilor
 • Analiza webSite analiza datelor de server
 • Analiza pentru 200 factori SEO On-Site (OnPage)
factori seo onpage

OPTIMIZAREA SEO A CONTINUTULUI

Optimizarea SEO implica modificari la nivel de site. Propunem imbunatatiri la nivel de interactiune cu vizitatorii.

Propunem rezolvarea problemelor tehnice de SEO. Codul site-ului face parte din factorii site-ului. Un site cu cod programat personalizat performeaza mult mai bine decat un site cu o baza de cod standardizata si comuna de exemplu woocommerce, open cart, presta shop sau altele.

Agentia noastra SEO se poate ocupa la cerere de codul sursa al site-ului tau precum si de design-ul lui.

 • Optimizarea meta titlu si meta descriere pentru atragerea atentiei
 • Propunem optimizari in zona de ergonomie a design-ului
 • Optimizarea structurii informatiei din site
continut optimizat seo
Trafic natural doar cu continut optimizat

CONTINUT OPTIMIZAT SEO

Continutul site-ului text, imagine si video reprezinta informatia cu care lucreaza SEO. Totodata continutul site-ului si modul in care se prezinta reprezinta traseul format pentru vizitator.

Vizitatorul trebuie condus concomitent pe un fir logic si sentimental de informatii pentru a lua decizia de achizitie.

Textele si imaginile din site spun povestea si produsului tau. Doar cu ajutorul informatiei text imagine si video coerent prezentate poti vinde, poti educa o decizie buna pentru vizitator.

Copywritingul inseamna scrierea de texte la nivel profesionist cu impact pozitiv atat pentru SEO cat si pentru comunicarea brandului tau. Deci copywriting-ul adica scrierea de texte bune, (nu ne referim la trademark), are o importanta majora in prezentarea brandului tau.

 • Scriem texte care vand
 • Scriem texte pentru site in detaliu care educa publicul
 • Scriem articole care aduc trafic pe site
cuvinte cheie seo

CERCETARE CUVINTE CHEIE

Cercetarea cuvintelor cheie este un proces extrem de important pentru SEO. Expresiile cheie specifice serviciilor si produselor de pe website-ul tau reprezinta fiecare cate un obiectiv de atins in SEO.
Cuvintele cheie potrivite aduc traficul relevant, traficul de calitate aduce clienti si vanzari repetate.

 • Analiza cuvintelor cheie la Competitori
 • Raport distributie cuvinte cheie in site
 • Analiza pozitiilor de afisare a cuvintelor cheie pentru site-ul optimizat
articole seo
Aparitiile in presa parte din strategia SEO

PUBLICARE ARTICOLE SEO IN PRESA

Aparitia in publicatiile media online este o parte esentiala a procesului SEO prin care site-ul tau devine vizibil in fata unei audiente ample.

Echipa noastra dedicata de marketing online va crea oportunitati de promovare a site-ului si a companiei tale in publicatii media.
Te ajutam sa te pozitionezi in piata ca un expert pe nisa in care activezi.

 • Promovare website in presa online
 • Mentiunea brand-ului in articole specializate din alte site-uri
seo necesita si programare
SEO are nevoie de AB Testing

AB TESTING PENTRU SEO ESTE FOARTE IMPORTANTA

Realizarea paginilor cu continut relevant si obtinerea de trafic calificat pentru site-ul tau este doar inceputul. Noi ne asiguram ca vizitatorii au o experienta de navigare excelenta pe site. Vom testa elementele cruciale pentru imbunatatirea strategiei de marketing online prin SEO.

 • Analiza drumului catre conversie
 • Optimizarea zonelor de chemare la actiune

Cum iti cresti prezenta online cu ajutorul serviciilor SEO

Campania SEO este cea mai buna strategie de marketing online pentru afacerea ta.

Traficul natural obtinut este cel mai profitabil trafic. Atragi lead-uri calificate daca vinzi servicii, si vinzi produse daca ai magazin online. In multe dintre website-urile optimizate, rata de conversie a traficului natural este de 2 ori mai mare decat a traficului platit la google sau facebook.

Ca idee de baza, SEO este mai mult decat o strategie.

SEO inseamna si se poate descrie ca un termen umbrela pentru mai multe strategii de marketing online care au ca scop imbunatatirea pozitiilor ocupate de site-ul tau in google. Optimizarea site-ului tinteste si cresterea traficului profitabil nu doar a traficului in general.

Spre exemplu avem site-uri in portofoliu pe care a fost dezvoltat continutul foarte bine si atrage mult trafic informativ. Acel tip de trafic care ajuta utilizatorul dar care vinde mult mai greu. Vizitatorii vin si citesc se informeaza si merg sa actioneze. Este cazul pe multe pagini de trafic informativ. O expresie informativa ar fi de genul „contract vanzare cumparare prin programul prima casa”. O astfel de expresie poate atrage mult trafic, dar in realitate atrage putine oportunitati. Oamenii nu cauta acum un notar, ci doar model de contract si spete pe care sa fie atenti.

Asadar nu tot traficul atras pe site prin SEO este profitabil. Tot traficul ajuta dar nu toate expresiile genereaza vanzari.

Hai sa vedem care sunt Pasii si Strategiile SEO folosite de noi in campanii pentru optimizarea site-ului.

audit seo
Audit SEO

1. Audit SEO pentru website-ul tau.

Auditul SEO este baza, fundatia planului de optimizare SEO. Auditarea website-ului aduce informatia necesara pentru analiza de optimizare SEO. In auditul SEO sunt identificate punctele vulnerabile si puntele forte ale site-ului. Astfel strategia de optimizare a site-ului este fundamentata cu ajutorul datelor.
Toate campaniile de optimizare a site-ului incep cu un audit tehnic. Specialistul SEO va observa si competitorii si va compara stadiul optimizarilor SEO.

Ca parte a auditului specialistul SEO alocat va cere acces si va analiza urmatoarele componente:

 • Website
 • Contul de google analytics conectat la website
 • Contul Google Search Console

Pentru verificarea rezultatelor si identificarea de oportunitati pentru site-ul tau, echipa noastra SEO utilizeaza multiple instrumente SEO specializate. Specialisti nostri experimentati impreuna cu instrumentele SEO potrivite pot furniza o strategie SEO competitiva pentru site-ul tau.

importanta cuvintelor cheie in seo
Cercetarea cuvintelor cheie

2. Cercetarea cuvintelor cheie

Fara o cercetare detaliata a cuvintelor cheie, site-ul nu poate profita de cele mai bune oportunitati de vizibilitate.
Cuvintele cheie sunt impartite in multiple nivele de interactiune in functie de stadiul in care se afla vizitatorul.

Astfel vom impartii lista de cuvinte cheie in cuvinte cheie ce confrma stadiul de informare al vizitatorului si cuvinte cheie ce confirma stadiul de achizitie a vizitatorului.

Ca si exemplu:

Stadiul 1 cuvantul cheie „anvelope iarna” are o semnificatie ampla si ne confirma ca vizitatorul se afla in stadiul de informare.
Stadiul 2 cuvantul cheie „anvelope iarna 215 60 R16” ne confirma un stadiu mai avansat in procesul de informare.
Stadiul 3 cuvantul cheie „anvelope iarna michelin 215 60 r16” ne confirma ca vizitatorul este pregatit sa faca achizitia. Din acest stadiu utilizatorul este influentat doar de recenziile unui anumit produs, pretul si disponibilitatea pentru livrare.

Astfel identificarea si prioritizarea cuvintelor cheie potrivite pentru afacerea ta este un proces foarte important in campania SEO.

In fiecare tip de pagina fie ea de blog, sau pagina de prezentare serviciu sau pagina de produs, continutul este adaptat limbajului vizitatorului si sunt folosite expresiile cheie in forma potrivita stadiului si paginii.

Ce inseamna cercetarea cuvintelor cheie?

Cercetarea cuvintelor cheie este procesul de investigatie a volumului de cautare, competitia si costul per clic al expresiilor cheie utilizate in website-ul tau.

Pe masura ce este efectuata cercetarea cuvintelor cheie, sunt aflate informatii cruciale pentru strategia SEO.

Astfel sunt stabilite cuvintele ce vor fi folosite in titlul paginilor, in continut, in descrieri, in imagini si in alte elemente din website.

Utilizarea corecta a cuvintelor cheie potrivite in elementele cheie din website, ne ajuta sa crestem relevanta si astfel google sa afiseze site-ul in pozitii de top al rezultatelor de cautare.

Plasarea coerenta a cuvintelor cheie in elementele strategice din site determina cresterea traficului organic si cresterea vanzarilor.

cuvinte cheie seo

3. Crearea și implementarea conținutului in site

Continutul este informatia care se indexeaza în motoarele de căutare. Continutul determina prezenta in rezultatele de cautare din Google. Fara continut adecvat dezvoltat o campanie SEO este imposibil de realizat.

Crearea si dezvoltarea continutului din site este bazata pe cercetarea cuvintelor cheie importante din nisa website-ului tau.

Continutul text, imagine, video este utilizat de website in dialog cu vizitatorul si il insoteste in calatoria de informare si luare a deciziei de cumparare.

Continutul este prezent in multiple forme pe website astfel: articole postate in blog, ghiduri PDF, studii de caz, pagini de prezentare, recenzii alte produselor. toate aceste forme de continut sunt benefice site-ului si au potential de atragere trafic. Toate formele de continut participa in procesul de dialog cu vizitatorul.

In functie de nisa in care este site-ul tau, anumite forme de continut publicat pot aduce beneficii mari sub forma de trafic natural.

SEO blog
Blog benefic SEO

Blogul, google apreciaza mereu continutul unic, nou, natural care deserverste publicul tinta. Practic google claseaza si afiseaza anumite rezultate in functie de relevanta continutului.

Cand publicam continut nou pe site, si acest continut este de calitate Google ne creste pozitiile in care ne afiseaza. De ce? pentru ca devenim o autoritate pe subiectul abordat in articole.

Continutul publicat in articolele de blog au minim 1000 de cuvinte si pot ajunge uneori si la 3.000 de cuvinte.

Vizitatorilor le plac articolele care ii ajuta sa inteleaga mai bine un produs un serviciu, sau pur si simplu le prezinta o perspectiva noua asupra subiectului.

Am observat ca Google pozitioneaza rapid informatiile si continutul de critica pe un subiect unde este necesara si o pozitie transparenta. Practic orice produs are aspecte pozitive si negative, iar cand publici si informatiile si aspectele negative devi transparent. Devi un posibil formator de opinie. Stim cu totii ca marketingul de multe ori ne prezinta doar beneficiile.

Spre exemplu, in magazinul tau online este benefic sa aduci recenzi reale ale utilizatorilor. Aceste recenzi vor avea si note negative la care vei avea oportunitatea sa raspunzi transparent. Mediere recenziilor este un aspect de PR dar cu mare impact pe SEO.

Paginile de servicii, aceste pagini din website sunt practic prezentarea detaliata a serviciilor oferite. Aceste pagini sunt foarte importante deoarece cumparatorii vor sa cunoasca conditiile in care isi vor asuma un angajament. Vizitatori vor sa stie in ce se baga cu plusuri si minusuri. Vor sa stie cifre, exemple de utilizare, exemple de succes, garantia oferita. Vor sa stie ce nu se poate rezolva de firma ta in cadrul prestarii serviciului prezentat.

Optimizare articole SEO
Articolele lungi atrag mai mult trafic natural din SEO

Articole lungi.

Un articol lung de minim 2.000 de cuvinte, ofera multe informatii benefice vizitatorului.
Spre exemplu daca ai un magazin online cu haine, am putea crea un articol foarte detaliat despre hainele din lana, sau chiar cele din bumbac organic.
Scopul unui aticol lung de minim 2000 de cuvinte este sa prezinte in detaliu fiecare aspect necesar sa fie cunoscut de utilizator pe acel subiect. Practic este mult mai mult decat un articol de wikipedia. Avem oportunitatea sa introducem si imagini explicative si chiar videoclip-uri care sa sustina anumite argumente expuse in articol.

Cu ajutorul specialistului SEO alocat, vom optimiza continutul astfel incat sa atraga trafic relevant si competent pentru afacerea ta. Astfel potentialul de crestere al vanzarilor online este exponential cu volumul de subiecte si produse existente in site-ul tau.

OPTIMIZAREA ON-PAGE A SITE-ULUI

SEO On-page este o parte esentiala a procesului de optimizare. Cand vrei sa apari in motorul de cautare Google cu site-ul tau, este necesar sa optimizezi site-ul pe elementele de On-Page.

In practica OnPage SEO, se refera la aplicarea tacticilor de SEO pe site-ul tau.

SEO On-Page inseamna ca ne concentram optimizarea pe factori precum continutul text din site, forma URL-urilor, titlurile si descrierile fiecarei pagini. Totodata sunt verificate si ajutate inca cateva zeci de elemente de SEO. Codul sursa al site-ului, viteza de incarcare, prezenta unui text unic (necopiat de pe alt site).

Resurse utile de informare direct de la Google in engleza aici:

https://support.google.com/webmasters/answer/35769?hl=en

Sau, poti explora elementele de SEO onpage pe articolul detaliat audit SEO de aici:

http://leonpaul.ro/wp-content/uploads/2016/08/Ghid-Audit-SEO-Gratuit-Practic-Profesional.pdf

Noi abordam optimizarea SEO on-page la 360 de grade si ne concentram pe urmatoarele elemente:
Viteza site-ului: daca site-ul nu se incarca in 3 secunde sau sub 3 secunde, putem fi siguri ca multi utilizatori vor abandona vizita din site-ul.

Viteza site-ului este foarte importanta ca factor de SEO. In primul rand viteza site-ului il ajuta pe vizitator sa aiba o experienta placuta si in acelasi timp algoritmul Google iti ofera un punct pozitiv daca site-ul se incarca rapid.

Poti verifica viteza de incarcare a site-ului tau aici: https://www.pingdom.com/

Prezenta materialelor multimedia. Daca ai pe site doar elemente mari de text, utilizatorul va deveni rapid plictisit si va parasi site-ul. Pentru a evita un bounce rate mare si pentru a pastra atentia vizitatorilor vom insera in pagini imagini, grafice, filmulete video. Includerea de elemente vizuale in paginile site-ului permit comunicarea mai eficienta si transmiterea ideilor pozitive ale produsului si serviciului prezentat. Astfel vizitatorii vor interactiona placut cu informatia prezentata.

Site-ul trebuie sa fie adaptabil pe toate dispozitivele.
Este foarte important ca informatia sa se aseze corect pe ecranul fiecarui tip de dispozitiv fie ca vizitatorul foloseste laptop, tableta sau telefon.
A avea un site responsive sau adaptabil inseamna ca imaginile si textul sa fie lizibile, corect asezate pe ecran. elementele text, imagine si video trebuie sa se imbine frumos atat pe telefon cat si pe dispozitivele cu ecran mai mare. Deci pozele produselor trebuie sa se vada bine atat pe telefon cat si pe laptop.
A avea un site la zi din punct de vedere tehnologic este foarte important pentru a trimite semnalele pozitive algoritmului Google.

Calitatea continutului din site.

Definim continut de calitate acele texte detaliate, convingatoare, sustinute de imagini si grafice. Algoritmul Google apreciaza paginile detaliate cu text ce va raspunde tuturor intrebarilor vizitatorilor pe acel subiect. Un continut de calitate trimite semnale bune catre Google iar algoritmul te pozitioneaza mai sus in rezultatele de cautare.

Cum alegi o agentie de servicii SEO potrivita pentru tine?

Stim ca este greu sa alegi o noua firma care sa presteze servicii de optimizare a site-ului tau. Daca ai cautat pe google agentie seo noua ne este clar ca stii ce servicii ai nevoie.

Stim ca vrei o echipa cu experienta. Echipa noastra are experienta SEO practica, inca din anul 2007 cand optimizam site-uri facute in html. Pe acea vreme prestam SEO cu plata la performanta.

La firma noastra vei gasi urmatoarele atribute sanatoase de business:

TRANSPARENTA

Fie ca vorbim de servicii de optimizare SEO, de campaniile AdWords, sau Facebook Ads, agentia noastra este transparenta de la inceput pana la sfarsit. Am avut clienti carora le-am spus ca nu au nevoie de campanii SEO facute de o agentie, pentru ca in realitate site-ul lor putea fi crescut cu o strategie simpla de continut. Si, ghici ce, clientul a avut de castigat mult mai mult mergand pe ideile date de noi.

Pachetele si abonamentele SEO oferite de noi sunt flexibile si au preturi transparent prezentate pe site-ul nostru

https://leonpaul.ro/pachete-seo/

CATIVA DINTRE CLIENTII CU CARE NE MANDRIM

GARANTIA CALITATII

Firma noastra iti ofera garantie pe serviciile SEO prestate daca bugetul propus este implementat. Garantia se aplica prin prestarea suplimentara de servicii minim 3 luni fara plata daca proiectul o ia razna sau nu sunt atinse o parte din obiectivele stabilite si tot ce trebuia facut la site a fost facut.

Cum ajuta campaniile SEO afacerea ta online?

Dupa cate lucruri ai cititi despre SEO cum poti fi sigur ca efectele unei campanii SEO vor creste afacerea ta online?

Desi efectul optimizarilor SEO nu este direct controlat de consultantii SEO, desi efectul optimizarilor are o predictibilitate foarte aproximativa, poti fi sigur ca vei vedea efectele pozitive ale optimizarilor SEO.

Efectele actiunilor de optimizare sunt urmarite cu software de diagnoza SEO, programe specializate pentru SEO. In rapoartele de performanta SEO vei observa evolutia sau fluctuatia anumitor termeni de cautare, precum si cuvinte cheie noi aparute in google pentru site-ul tau. In google analytics, se marcheaza traficul primit natural din pozitii in clasamentul google la cautare, in websearch console verificam starea paginilor din site si relevanta pe anumite cuvinte cheie.

Pe ce ne bazam cand spunem ca SEO creste traficul site-ului:

 1. Cand tintim si optimizam cuvinte cheie importante, vom obtine pozitii mai bune de top in clasamentul motorului de cautare Google. Cand identificam un nou cuvant cheie relevant industriei in care este site-ul tau, il vom optimiza cu continut text relevant in site, optimizam meta tag-urile, rescriem URL-urile. Facem tot ce trebuie pentru a creste relevanta site-ului si a paginilor pentru cuvintele cheie relevante din industrie. Asta inseamna ca sansele de a fi listat in top pe cautarile Google vor creste semnificativ.
 2. Cand esti in top pe google cu rezultate listate natural in urma optimizarilor SEO, primesti mai mult trafic pe site. Studiile arata ca prima pozitie din google pe un cuvant cheie poate obtine pana la 33% din potentialul de trafic pe cuvantul cheie listat in pozitia 1. Pozitia a 2-a in google poate obtine pana la 15% din traficul total al cuvantului cheie optimizat. Pozitionarea site-ului in top 5 rezultate pe cautare cu cuvinte cheie relevante afacerii tale vor creste volumul de trafic si vanzarile. Concomitent vor contribui la dezvoltarea Brandului tau pe piata, printr-o vizibilitate crescuta.
 3. Cand cresti traficul natural, vei creste si conversiile si vanzarile. Cand atingi pozitii de top pe rezultatele listate natural, inseamna ca ai continut de calitate pe site. Un continut de calitate pe site determina o interactiune de calitate cu vizitatorul. O interactiune buna cu vizitatorul venit din rezultatele naturale creste mult sansa de a vinde serviciile si produsele vizitate.

Cu un abonament SEO personalizat si o echipa de specialisti SEO experimentati, afacerea ta online poate creste natural. Fie ca vrei sa cresti vizibilitatea online pe o regiune restransa in orasul tau, sau vrei o expunere nationala, serviciile noastre SEO te vor ajuta cu desavarsire.

Impreuna putem implementa strategia SEO adecvata site-ului tau.

Agentia noastra cu peste 12 ani de experienta si specialistii SEO te poate ajuta sa lansezi campanii SEO de succes.

Obtine mai mult trafic natural, pozitii mai bune in google si mai cresteri ale vanzarilor online.
Contacteaza-ne acum, hai sa discutam potentialul proiectului tau SEO.

Inca cateva motive sa alegi servicii de optimizare seo de la Power Advertising:

Avem personal calificat in marketing online. Specialistii nostri sunt certificati Google Adwords, Google Analytics si Facebook Ads.
Stim sa analizam factorii cei mai importanti pentru succesul afacerii tale online.

Iti vom furniza puncte de vedere din perspectiva unor expertii pe multiple site-uri si domenii de activitate online.

In plus putem sa iti oferim si solutii de programare, web development, webdesign si copywriting.
Deoarece suntem o agentie de marketing online full service, SEO este doar unul dintre serviciile oferite.

Furnizam servicii de marketing online complete astfel:

Promovare Google Ads PPC, pay per clic. Cu ajutorul campaniilor Google Ads, site-ul tau va beneficia de trafic relevant la un cost bugetat pe baza veniturilor. Vezi oferta noastra pentru campanii google ads.

Servicii webdesign, web development si programare.
Echipa noastra de programatori si web designeri te ajuta cu optimizarea codului sursa, cresterea vitezei site-ului, dezvoltarea unui design mai eficient.

Promovare pe Facebook si Instagram.
Folosim campaniile Facebook Ads si Instagram ca un serviciu pay per click aditional campaniilor google ads. Promovarea pe mediile sociale se potrivesc in mai multe tipuri de afaceri online. Daca afacerea ta online poate profita de promovarea pe Facebook atunci noi iti vom face campanii de succes.

Vrei sa vorbesti direct cu un specialist SEO despre strategia site-ului tau?
Scrie-ne cateva informatii despre site-ul tau in formularul de mai jos.
Deasemenea poti sa ne suni pe numarul de telefon: 0730.00.71.83