Servicii SEO

Beneficiaza de servicii SEO bazate pe transparenta decizionala si expertiza practica.

Oferim o abordare transparentă a serviciilor SEO. Primesti consultanta in optimizarea site-ului pentru motorul de cautare Google profitabila pentru tine.

Serviciile noastre de SEO ofera rezultate cuantificabile, masurabile si sigure pentru site-uri de prezentare si magazine online.

Cunostintele noastre practice de SEO sunt garantate. Agentia SEO Leon Paul Media ofera servicii de optimizare prin metode sigure, White Hat SEO fara riscuri de penalizare din partea lui Google.

Crestem vizibilitatea si profitabilitatea site-ului tau cu ajutorul celor mai bune practici de SEO.

Vezi procesul si ce contin serviciile SEO oferite:

Cresterea Vanzarilor Online
Consultanti SEO

Serviciile noastre de consultanta SEO ofera cercetare, analiza si recomandari pentru website-uri de prezentare si magazine online.

Scopul serviciilor oferite este cresterea vizibilitatii online pe motorul de cautare Google.

 

Audit SEO

Audit-ul SEO efectuat, identifica oportunitati si probleme ce necesita actiuni corective. Examinam  tehnic, elementele de SEO on-page si off-page precum si competitia ta. Livram raspunsuri clare si seturi de actiuni corective pentru optimizarea SEO.

 

Pachete SEO & Oferte Speciale SEO

Am analizat constant elementele cheie  de success in optimizarea site-urilor. Astfel putem oferi servicii SEO bazate pe pachete SEO cu abonament fix.

 

Servicii SEO de Copywriting

Cercetarea cuvintelor cheie ne va oferi detalii despre piata tinta pentru site-ul tau. Urmeaza sa dezvoltam texte inteligente (articole SEO) pentru a incepe interactiunea cu vizitatorii site-ului. Serviciile de scriere articole SEO pentru site-ul tau sunt incluse in abonamentul lunar.

 

Cercetarea cuvintelor cheie

In lumea serviciilor SEO, cuvintele cheie sunt cele care definesc gradul de dificultate al proiectului. Printr-o cercetare avansata a cuvintelor cheie pentru site-ul tau vom descoperii noi oportunitati de trafic calificat. Categorisim cuvintele cheie dupa tipul de trafic ce il poate atrage astfel “trafic informativ” si “trafic care vinde”

Strategia SEO

Dezvoltarea strategiei SEO este esentiala pentru realizarea listei de actiuni pe termen scurt si lung. Stim ca ai nevoie de Servicii SEO profesionale care sa iti asigure o crestere garantata.

 

Design si programare website

Programatorii si designer Web din echipa noastra pot realize site-uri web orientate catre obtinerea de rezultate SEO performante. Site-uri care vand si care aduc oportunitati calificate.

Servicii SEO de link building

Agentia noastra cerceteaza potentialul de PR al unor site ce pot face recomandari pentru site-ul optimizat. Serviciile de linkbuilding sunt parte integranta a pachetului de servicii SEO agreat pentru proiectul tau.

 

SEO pentru WordPress

Am lucrat foarte multe proiecte de SEO pentru site-uri ce utilizeaza platform WordPress. Am oprimizat dpdv SEO atat site-uri de prezentare pe WordPress cat si Magazine online Woocommerce care utilizeaza platform WordPress. Putem declara ca din perspectiva noastra WordPress este cea mai prietenoasa platforma web cand vine vorba de optimizarea SEO.
Mai multe detalii despre Serviciile SEO

LeonPaul Media  este o agentie SEO care va ofera servicii de SEO cu efecte positive garantate. Expertiza practiva acumulata in peste 12 ani de activitate in domeniu ne ajuta sa punem punctual pe i. Am optimizat SEO o gama larga de site-uri pe nise mai competitive precum cea de auto dar si site-uri cu o piata relativ relaxata.  Nisa in care activam noi, si pentru care am optimizat site-ul LeonPaul.ro este una foarte competitiva. Serviciile de SEO sunt foarte appreciate de antreprenorii care isi cunosc cifrele si investesc pentru a creste afacerea.

 

Haideti sa vorbim despre“Servicii SEO Inteligente”

Unul dintre aspectele foarte importante cand vorbim de SEO este acela ca traficul natural obtinut din optimizarea site-ului este cel mai profitabil canal de trafic pentru orice site.
Un al doilea aspect foarte important de mentionat este ca SEO este o calatorie care nu trebuie grabita.
SEO da randament dupa 6 – 12 luni de actiuni constante si investitii pentru obiectivul de intra in prima pagina pe Google.
Recomandam abordarea promovarii integrate unde serviciile SEO sunt completate de promovare AdWords, Facebook Ads.
In momentul in care obiectivele de SEO sunt atinse, investitiile in promovarea AdWords si Facebook pot sa scada treptat daca numarul clientilor este in crestere iar traficul natural a luat avant.

Cat sa investesti in SEO?

Noi oferim servicii SEO in pachete care incep cu 200 EUR/luna. In functie de complexitatea proiectului bugetul de alocat pentru o campanile de SEO performanta poate ajunge si la 800 EUR/luna. Un site de prezentare pentru o afacere mai putin competitive poate obtine rezultate cu un buget mai mic, iar un site care activeaza pe o zona foarte competitiva necesita un buget mai mare. Serviciile SEO si pachetul potrivit sunt propuse in urma unei evaluari personalzate a proiectului tau. Detalii despre pachetele SEO aici.
Cum sa alegi agentia SEO potrivita

Precum iti alegi avocatul, arhitectul sau contabilul asa trebuie sa abordezi si selectia firmei potrivite care sa iti ofere servicii SEO conforme cu asteptarile tale. Cauti pe internet servicii SEO, sau agentii SEO. Cere analiza pentru site, cere oferta SEO personalizata si discuta personal cu consultantul SEO care au informatii importante despre site-ul tau.

Scrie-ne despre proiectul tau, noi iti facem analiza si oferta corecta