Servicii SEO profesionale

Beneficiezi de servicii SEO profesionale bazate pe transparenta si expertiza practica.

Oferim o abordare transparentă a serviciilor SEO. Primesti servicii de promovare SEO a site-ului profitabile pentru tine.

Inainte de a porni un proiect de SEO pentru site-ul tau, facem o evaluare corecta a competitorilor tai.

Serviciile noastre de SEO ofera rezultate cuantificabile, masurabile si sigure pentru site-uri de prezentare si magazine online.

Cunostintele noastre practice de SEO sunt Garantate. Clauza de garantare a rezultatelor este discutata pentru fiecare proiect in parte.

Agentia SEO Leon Paul Media ofera un serviciu sigur de optimizare. Tacticicel de marketing White Hat SEO fara riscuri de penalizare din partea lui Google.

Crestem vizibilitatea si profitabilitatea site-ului tau cu ajutorul celor mai bune practici de SEO.

Vezi procesul si ce contin serviciile SEO oferite:

Cresterea Vanzarilor Online

Consultanti SEO cu 15 ani de expertiza

Scopul serviciilor oferite este cresterea vizibilitatii site-ului pe motorul de cautare Google.ro

Serviciile noastre de consultanta SEO ofera cercetare, analiza si recomandari pentru website-uri de prezentare si magazine online.

Servicii SEO Profesionale prin LeonPaul Media
Servicii promovare prin LeonPaul Media

Audit SEO

Audit-ul SEO efectuat, identifica oportunitati si probleme ce necesita actiuni corective. Examinam  tehnic, elementele de SEO on-page si off-page precum si competitia ta. Livram raspunsuri clare si seturi de actiuni corective pentru optimizarea SEO. Auditul SEO este primul pas catre realizarea strategiei SEO ce va fi implementata.

Sumar Audit SEO OnPage

Strategia SEO

Dezvoltarea strategiei SEO este esentiala pentru realizarea listei de actiuni pe termen scurt si lung. Stim ca ai nevoie de Servicii de optimizare care sa iti asigure o crestere garantata.

Cercetarea cuvintelor cheie

In lumea serviciilor SEO, cuvintele cheie sunt cele care definesc gradul de dificultate al proiectului. Printr-o cercetare avansata a cuvintelor cheie pentru site-ul tau vom descoperii noi oportunitati de trafic calificat. Categorisim cuvintele cheie dupa tipul de trafic ce il poate atrage astfel “trafic informativ” si “trafic care vinde”

Servicii de Copywriting

Cercetarea cuvintelor cheie ne va oferi detalii despre piata tinta pentru site-ul tau. Urmeaza sa dezvoltam texte inteligente (articole SEO) pentru a dezvolta interactiunea cu vizitatorii site-ului. Serviciile de scriere articole SEO pentru site-ul tau sunt incluse in abonamentul lunar.

Design si programare website

Programatorii si designeri Web din echipa noastra pot realiza site-uri web orientate catre obtinerea de rezultate SEO performante. Site-uri care vand si care aduc oportunitati calificate.

Servicii de link building

Agentia noastra cerceteaza potentialul de PR al site-urilor ce pot face recomandari pentru site-ul optimizat.
Acumularea de autoritate in mediul online pentru site-ul tau este influentata de site-urile care iti ofera voturi de incredere. Serviciile de linkbuilding sunt parte integranta a pachetului de servicii SEO agreat pentru proiectul tau.

SEO pentru WordPress

Am lucrat foarte multe proiecte de SEO pentru site-uri ce utilizeaza platforma WordPress. Am implementat SEO atat pe site-uri de prezentare WordPress cat si Magazine online WooCommerce care utilizeaza platforma WordPress. Putem declara ca WordPress este cea mai prietenoasa platforma web cand vine vorba de optimizarea SEO.

Specialistii LeonPaul Media  iti ofera servicii de SEO cu efecte positive garantate. Expertiza practica acumulata in peste 15 ani de activitate in domeniu ne ajuta sa punem punctual pe i.

Am optimizat SEO o gama larga de site-uri pe nise mai competitive precum cea de auto dar si site-uri cu o piata relativ relaxata.  Nisa in care activam noi, si pentru care am optimizat site-ul LeonPaul.ro este una foarte competitiva. Serviciile de SEO sunt foarte apreciate de antreprenorii care isi cunosc cifrele si investesc pentru a creste afacerea.

Unul dintre aspectele foarte importante cand vorbim de SEO este acela ca traficul natural obtinut din optimizarea site-ului este cel mai profitabil canal de trafic pentru orice site.

cat costa promovarea seo vs google adwords
Traficul Organic este cel mai performant

Odata ce ai oprit o campanie de Google Ads sau Facebook Ads, traficul obtinut se opreste. In schimb la SEO daca opresti campania, pozitiile obtinute vor continua sa aduca trafic natural si vanzarile vor continua.

Un al doilea aspect foarte important de mentionat este ca SEO este o calatorie care nu trebuie grabita.
SEO aduce rezultate pe prima pagina dupa 6 – 12 luni de actiuni constante si investitii pentru obiectivul de prima pagina pe Google.

In cat timp ajungi in prima pagina google
SEO din pozitia 18 in pozitia 4 am calatorit mai mult de 6 luni

Recomandam abordarea promovarii integrate unde optimizarea SEO este completata de promovare AdWords si Facebook Ads.
In momentul in care obiectivele de SEO sunt atinse, investitiile in promovarea AdWords si Facebook pot sa scada treptat daca numarul clientilor este in crestere iar traficul natural a luat avant.

Cat sa investesti in SEO?

Noi oferim servicii SEO in pachete care incep cu 200 EUR/luna. In functie de complexitatea proiectului bugetul de alocat pentru o campanile de SEO performanta poate ajunge si la 1800 EUR/luna.

Un site de prezentare pentru o afacere de nisa poate obtine rezultate SEO cu un buget mai mic, iar un site care activeaza pe o zona foarte competitiva necesita un buget mai mare.

Serviciile SEO si pachetul potrivit sunt propuse in urma unei evaluari personalzate a proiectului tau. Detalii despre pachetele SEO aici.

Cum alegi agentia SEO potrivita

Precum iti alegi avocatul, arhitectul sau contabilul asa trebuie sa abordezi si selectia firmei potrivite pentru serviciile de SEO conforme cu asteptarile tale.
Cauti pe internet servicii SEO, sau agentii SEO. Cere analiza pentru site, cere oferta SEO personalizata si discuta personal cu consultantul SEO el poate sa iti ofere informatii importante despre site-ul tau.

Scrie-ne despre proiectul tau, noi iti facem analiza si oferta corecta