Sari la con╚Ťinut

Pachete SEO

Optimizare SEO cu creșteri sigure.

Pachetele SEO pot varia ├«n func╚Ťie de nevoile specifice afacerii tale. ├Än general pachetele oferite, sunt personalizate pentru a se potrivi cerin╚Ťelor ╚Öi bugetului t─âu. Iat─â c├óteva exemple de pachete SEO oferite de agen╚Ťia LeonPaul Media:

  1. Pachet de optimizare on-page: Acest pachet SEO se concentrează pe optimizarea elementelor de pe site-ul tău pentru a crește vizibilitatea în motoarele de căutare. Include, analiza și optimizarea meta tagurilor, a structurii URL-urilor, a titlurilor paginilor, a descrierilor meta și a altor elemente on-page importante.
    In orice Pachet SEO oferit de agen╚Ťia noastr─â este inclus serviciul de cercetare cuvinte cheie. Cercetarea cuvintelor cheie se axeaz─â pe identificarea ╚Öi selectarea acelor cuvinte cheie relevante pentru site-ul t─âu. Agen╚Ťia de SEO LeonPaul Media va efectua cercet─âri extinse pentru a identifica termenii de c─âutare folosi╚Ťi de publicul t─âu ╚Ťint─â ╚Öi va dezvolta o strategie de optimizare a con╚Ťinutului pe baza acestor cuvinte cheie.
  2. Pachet de creare de con╚Ťinut: Con╚Ťinutul de calitate ╚Öi relevant este esen╚Ťial pentru optimizarea SEO. Acest pachet implic─â crearea ╚Öi optimizarea con╚Ťinutului pe site-ul t─âu, inclusiv articole de blog, pagini de produs, descrieri ╚Öi alte elemente de con╚Ťinut. De asemenea, poate include ╚Öi producerea de con╚Ťinut video sau grafic─â optimizat─â pentru motoarele de c─âutare. De╚Öi pachetul de creare con╚Ťinut SEO este oferit ├«n toate ofertele noastre, volumul de articole publicate ├«n blog este diferit de la site la site. Ni╚Öa cuvintelor cheie atacate ╚Öi bugetul alocat influen╚Ťeaz─â ├«n mod direct volum lunar de articole publicate. De principiu toate pachetele de ofert─â SEO realizate includ cel putin 2 articole originale scrise special pentru blogul t─âu. Scopul principal al articolelor SEO scrise pe blog este acela de cre╚Ötere a vizibilit─â╚Ťi organice, prin abordarea unor subiecte de mare interes pentru vizitatorii site-ului.
  3. Pachet de optimizare off-page: Optimizarea off-page se refer─â la activit─â╚Ťile realizate ├«n afara site-ului t─âu pentru a cre╚Öte autoritatea ╚Öi relevan╚Ťa acestuia ├«n ochii motoarelor de c─âutare. Acest pachet poate include construirea de link-uri de calitate, participarea la campanii de rela╚Ťii publice digitale, men╚Ťionarea pe site-uri de ├«ncredere. Pre╚Ťul pachetului de optimizare offpage este

Toate pachetele SEO oferite includ servicii de monitorizare ╚Öi raportare: aceste servicii se concentreaz─â pe monitorizarea constant─â a rezultatelor SEO ╚Öi furnizarea de rapoarte regulate. Agen╚Ťia va urm─âri performan╚Ťa site-ului t─âu ├«n clasamentele motoarelor de c─âutare, traficul organic, rata de conversie ╚Öi alte metrici relevante ╚Öi va furniza rapoarte detaliate pentru a-╚Ťi permite s─â urm─âre╚Öti progresul.

Acestea sunt doar c├óteva exemple de oferte SEO disponibile. Este important s─â lucrezi cu contultantul nostru de SEO pentru a identifica nevoile ╚Öi obiectivele specifice site-ului t─âu ╚Öi pentru a dezvolta un pachet personalizat care s─â se potriveasc─â cel mai bine situa╚Ťiei tale.

Etape Servicii SEO

Pachete Optimizare Site Pre╚Ťuri estimative.
Pretul abonamentului se personalizeaz─â. Sun─â-ne +40730007183

PLAN - PRICE

Description

AUDIT si STRATEGIE SEO

Oferta SEO ce cuprinde realizarea unui audit SEO complet si furnizarea unei strategii clare de crestere a site-ului. In urma implementarii recomandarilor site-ul va creste. 

ABONAMENT SEO

 

Oferta SEO cu contract de servicii lunar.  Cuprinde realizarea unui audit complet si furnizarea unei strategii clare de crestere a site-ului si bugetul de linkbuilding. Pentru site-uri si nise competitive abonamentul va fi ajustat. 

CONSULTANTA PUNCTUALA 

Oferta SEO prin consultanta punctuala este disponibila pentru site-uri mici sau proiecte ce necesita doar anumite operatiuni de ajustare a strategiei. Serviciile se adapteaza la nevoile fiecarui site.

Orientativ in urmatorul tabel sunt elemente SEO ce sunt cuprinse in pachetele SEO oferite.


2 Pachete Orientative,

Pachet  optimizare SEO potrivit pentru

Analiza cuvintelor cheie

Setare Google Analytics

Setare WebmasterTools

Analiza factori tehnici de Ranking

Structura interna

Headline-uri si meta-uri 

Coduri interne http https Sitemap-uri

Microformate Filtre ecommerce

URL-uri scrise corect Paginatie

Viteza website

Optimizare imagini SEO

Optimizare titluri SEO

Optimizare meta descrieri

Redactarea de continut SEO pe blog

Optimizare SEO texte existente pe site

LINKBUILDING,

Optimizare linkurilor mostenite

Obtinere Linkuri Campanii Bloguri cu Autoritate si IP unic

Obtinere Linkuri presa cu Autoritate mare

Validare si Analiza competitiva

Optimizari distributie pe Tara din care provine link

Pachet potrivit pentru

Abonament SEO lunar


Abonament SEO Start

Site prezentare <100 pagini

da

da

da

da

da

da

da

da

da

da

da

da

da

da, minim 2 articole unice

da

da

da

da, minim 2 link-uri noi

da

da

da

SEO Site prezentare <100 pagini

pre╚Ť de la 200 EUR/lun─â

AbonamentSEO Avansat

Site magazin online mare 3.000 pagini

da

da

da

da

da

da

da

da

da

da

da

da

da

da, minim 2 articole unice

da

da

da

da, minim 2 link-uri noi

da

da

da

SEO Site magazin online mare 3.000 pagini

pre╚Ť de la 800 EUR/lun─â

Garant─âm utilizarea celor mai bune practici SEO.
Garant─âm evolu╚Ťia pozitiv─â a proiectului SEO fa╚Ť─â de momentul ├«nceperii proiectului.

De ce sa alegi SEO cu pachete progresive?

  • Pachetul Start te poate duce in top 10 pe multiple cuvinte cheie
  • Pachetul Avansat te ajuta sa devii #1 in nisa ta (dac─â ai r─âbdare)

Am obtinut trafic natural pentru pergosole.com cu ajutorul unui abonament SEO start. Dupa catevate luni am inceput sa primesc un plus de peste 200 de vizite lunare relevante. Acest trafic natural imi genereaza cereri de oferta si comenzi.

Alexandru, administrator pergosole SRL
Paul Consultant SEO
Paul, expert SEO, AdWords, Facebook

Întrebări frecvente ofertă servicii SEO

1. C├óte cuvinte cheie vor fi pe pozi╚Ťia # 1 daca aleg pachetul seo start?
Abonamentul SEO Start se adreseaza unor site-uri mici de nisa cu o competitie redusa. Practic in 6 luni putem trage o concluzie.

2. Ce garantie primesc ca vom avea rezultate SEO?
GARANT─éM cre╚Öteri de trafic ╚Öi evolu╚Ťie pozitiv─â a vizibilitati site-ului fa╚Ť─â de momentul de ├«ncepere a proiectului SEO, dac─â sunt implementate corect recomandarile noastre. Se verifica SEO la inceperea proiectului, se fac optimizarile SEO agreate si la fiecare verificare SEO se consemneaza evolu╚Ťia.

3. Cât timp durează pentru a vedea rezultatele SEO?
SEO este un proces lent. De obicei observ─âm primele semne ╚Öi rezultate ├«ncep├ónd cu luna a treia. Dup─â luna a treia rezultate continu─â s─â evolueze pozitiv.

Exista mai multi factori diferiti care determina cât de repede vor aparea rezultatele procesului de optimizare SEO.
Unii dintre acesti factori sunt:

  • Cantitatea de continut original creat
  • Calitatea continutului, adica Cum interactioneaza publicul cu continutul site-ului
  • Suma paginilor web si autoritatea domeniului web

Un site mare (peste 3.000 de pagini unice) poate observa rezultatele în câteva zile daca Google accesează cu crawlere site-ul în mod regulat.
Pentru site-uri mici (mai putin de 100 de pagini), va dura mai mult, deoarece acestea se crawleaza mai rar.
In functie de factorii mentionati mai sus, rezultate SEO de top se vad dupa aproximativ 6 luni de la primele actiuni de optimizare.
Deci, fiti rabdatori în schimbarea strategiei de SEO. O comunicare constanta cu echipa noastra va aduce multa lumina in cadrul proiectului de SEO.

4. Cum se livreaza serviciile intr-un Abonament SEO?
Un abonament de optimizare SEO contine urmatoarele etape:
audit / verificare SEO, prezentare strategie SEO pentru crestere, implementarea propunerilor, urmeaza o noua verifcare SEO si noi propuneri de optimizare.
Citeste aici detaliat despre Serviciile SEO prestate de agentia noastra.

5. Pachetele de optimizare SEO includ linkbuilding?

Da noi facem LinkBuilding. Noi generam strategia si administram campaniile astfel incat site-ul tau sa creasca. Ne ocupam si de publicarea brandului tau in presa. Am scris aici > ce inseamna linkbuilding intr-un articol de 6 pagini.

Pachete SEO LeonPaul Media

Obtine un Pachet de Optimizare SEO Potrivit bugetului tau, contacteaza-ne