Cat Timp Lucrezi pentru Facebook?

tu cat timp lucrezi pentru facebook

Gata hai ca ti-am dat un Like. Suntem prieteni pe Facebook. Hei salut, cum te gasesc pe Facebook? Hmm care esti? Ai alta poza pe facebook.


Conform Forbs.com romanii petrec zilnic 5 ore pe Facebook. Nu stiu daca este real pentru toata lumea. Eu personal am masurat in anumite zile ca am petrecut cel putin 1 ora si jumate pe Facebook.

Cum facem Facebook-ul sa lucreze pentru noi si pentru afacerea noastra?

Cum facem sa evitam capcana de a ramane prinsi de stirile din Facebook? Se intampla sa intram sa facem un update cu informatiile noastre de facebook si incepem sa citim stirile, video-urile si sa commentam la postarile prietenilor.

Stiai ca Facebook iti ofera Gratuit un instrument cu care poti programa postarile pe Pagina ta de facebook?

Practic daca acorzi 5 minute zilnic planificarii postarilor poti sa le petreci direct in planificatorul de postari. Astfel vei obtine ce iti doresti cu adevarat de la Facebook si anume sa partajezi informatia.

Daca postarile tale vor fi planificate pe o perioada mai mare de timp vei fi mult mai eficient. Vei putea intra doar 5 minute pe Facebook doar ca sa mai vezi statisticile si sa raspunzi la comentariile si intrebarile celor ce au interactionat cu postarile tale. Va doresc ca de azi inainte sa petreceti maxim 5 minute pe Facebook.

Pentru inceput iti recomand urmatoarele elemente de avut in vizor.

1. postarile sa le faci cu instrumentul Publishing Tools.

Este instrumentul nativ al lui facebook.

Ar trebui sa ai minim 1 postare pe zi.

Ora recomandata pentru postare sa varieze, dimineata pana in ora 08.00 si seara dupa ora 17.00 in rest e bataie cam mare pe spatiul facebook si probabil ca va trbeui sa plusezi cu bani in promovarea postarii pentru a avea ceva spor.

2. Obiectivul trebuie sa fie atragerea de Like-uri. Majoritatea paginilor de Facebook la inceput abia de trec de  185 de liker-uri.
Ar trebui sa luati minim 10 like-uri noi/zi, la sfarsitul anului sa aveti minim 4000 de like-uri reale.

3. Ca sa nu isi piarta vremea omul cu prea mult „cercetat” facebook ar trebui sa folosesti publishing tools de la facebook sau un cont la buffer.com

Daca vrei sa externalizezi aceasta activitate pot sa iti ofer un abonament de aproximativ 400 lei/luna in care este implicata doar activitate de cercetare si publicare postari natural. Deci in acest abonament nu sunt implicate si campanii de promovare platita la Facebook.
Daca omul tau intern nu mananca facebook pe paine, o sa ai un randament mai scazut decat al unui specialist dedicat fluxului de lucru cu Facebook.

Conform qz.com cu timpul petrecut pe retelele sociale l-ai putea reinvestii si ai citi 200 de carti pe an.

Inca mai esti aici? Contacteaza-ne.
[pirate_forms]