Finantare ONG – Google Grants

Finantare ONG Google

Google oferă Finanțare pentru ONG uri

Dacă cauți o metodă viabilă de finanțare a ONG ului tău, Google îți oferă 10.000 USD pe lună.

Atenție această finanțare a ONG-ului nu este una în care banii îți sunt virați în cont. Este o finanțare mult mai eficientă pentru ONG-ul tău. Google oferă această finanțare de 10.000 de USD pe lună sub forma unui Grant. Mai exact în cadrul programului ONG Google Grant, se oferă o finanțare lunară sun formă de credit pentru publicitate online.

Din proprie experiență vă spun că această metodă de finanțare a ONG-urilor este cea mai eficientă. Asta pentru că te învață să pescuiești, nu îți oferă peștele gratis pe tavă. Adică accesînd acest Grant de la Google vei putea să crești vizibilitatea ONG-ului tău în mediul Online. Poți face cunoscută cauza ta, poți atrage donații, poți atrage voluntari, poți face o diferență.

Finanțarea de 10.000 de Dolari de la Google se oferă sub formă de credit de publicitate, după ce se verifică și se validează organizația.

Pentru că gestionarea și dezvoltarea unei strategii de marketing online eficientă presupune experiență și atenție constantă, vă recomand să apelați la un consultant în marketing online petru a vă ajuta.

Eu Adrian Ficker vă pot ajuta cu toată experiența mea din marketing online, mai ales că susțin personal în mod direct 5 ONG-uri în cadrul programului Google Grant. Am urmat toți pașii necesari pentru verificarea și validarea ONG-urilor astfel încât să se obțină finanțarea de la Google.

Ce primești ca finanțare a ONG -ului de la Google?

  1. Finanțare ONG prin programul AdWords Google Grant. Google Ad Grants oferă organizațiilor non-profit posibilitatea promovare a misiunii și a inițiativelor în paginile cu rezultate de căutare Google. Practic, se acordă un credit lunar de 10.000 USD pentru publicitate în programul AdWords.
  2. Finanțare ONG prin Programul Youtube pentru organizații nonprofit. Oferă posibilitatea de a spune povestea ONG-ului tău prin videoclipuri pe Youtube. Programul include o versiune YouTube gratuită specială pentru ONG-uri.
  3. Finanțare ONG prin programul Google Apps pentru organizații nonprofit. Google oferă gratuit o suită de programe de productivitate pentru companii Google Apps, care include Gmail, Documente Google, Google Calendar și multe altele. Practic nu mai plătești licențe și obții și portarea domeniului de email pe sistemul Google.

Cel mai simplu mod de ați dezvolta ONG-ul este să obții finațarea de la Google Grant și construind o imagine puternică să obții și alte finanțări în bani și produse. Decât să dai nevoiașului zilnic pește, mai bine dăi o undiță și învață-l să pescuiască. Adrian Ficker

Care sunt pașii pentru a reușii cu o finanțarea ONG -ului Google Grant?

Pasul 1. Înscrierea ONG-ului la techsoup.ro ei vor verifica si vor valida autenticitatea juridică a organizației. Durează maxim 3 saptămâni. Inainte de incepere a procesului, vezi cum arata un formular de inscriere pentru finantare a ong-ului de catre Google, www.techsoup.ro

Pasul 2. După obținerea validării de la techsoup.ro și implicit a codului unic de inregistrare, se poate incepe inscrierea in programul Google AdWords Grant pentru ONG-uri. Durează maxim 48 de ore pentru validarea contului.

Pasul 3.  Dezvoltarea și menținerea validă a campaniei Google Ads. Sunt multe optimizări de efectuat pentru dezvoltarea campaniei.

Pasul 4. Înscrierea pentru programul de aplicații oferit de Google precum si configurarea și dezvoltarea canalului YouTube.

Prezența online a organizației trebuie să fie constant înbunătățită pentru a fi un pilon important de obținere de finanțare a ONG -ului și de la donatori și alte programe de finanțare.

Din experiență proprie vă spun că toate organizațiile ONG veritabile au nevoie de vizibilitate online și un o strategie de comunicare eficient implementată.

Noi, îți punem la dispoziție următoarele zone de expertiză pentru a beneficia de o finanțare a ONG-ului tău:

  • realizare și administrare site web
  • strategie de comunicare online
  • promovare și obținere de finanțare Google Grant
  • consultanță obținere finanțare prin alte programe

Contactează-ne acum pentru a obține o finantare a ONG-ului prin Google Grant.