Sari la conținut

Cod Promotional Google Ads (adwords)

cod promoțional google ads romania 1500 lei

Vrei să primești un cod promotional google ads, cupon sau voucher adwords? Google oferă un cupon google ads gratuit pentru toate conturile noi de Google Ads.

Condiții cod promotional Google Ads România

Ce condiții trebuie să îndeplinească contul google ads pentru a fi eligibil să primească credit gratuit de la Google sub formă de promoție google ads cu voucher de 200, 300, 400, 500, 600 pana la 1500 lei?

  • se califică conturi google noi, sau care nu au avut campanii active în ultimul an
  • se pot emite coduri promoționale de către google și pentru conturi google vechi, cu istoric și campanii în derulare DAR pentru utlizarea unui nou produs de publicitate. Spre exemplu avem doar campanii de promovare pe motorul de căutare iar google ne oferă un cod promoțional cu credt gratuit pentru a fi folosit in cadrul unor campanii de promovare video, in youtube.
  • contul google ads pentru care se aplică automat codul promoțional trebuie să fie nou, fără campanii in anii anteriori.
  • trebuie să ai in derulare campanie continua minim 14 zile, de obicei trec 30 zile pentru a primi un cod promoțional de la Google.
  • cheltuielile ce se vor face dupa ziua 31 de campanie vor fi decontate de cuponul google ads, DAR nu în totalitate practic trebuie să aloci în continuare buget doar că se vor deconta clic-urile și din voucher și din contul tău
  • primesti 1500 lei credit gratuit in contul google ads după ce cheltui 1500 lei inițial pe noul cont google ads
  • dacă contul este deschis si administrat de o agenție partener google ads certificat ai șanse să folosești eficient acest voucher

Conditiile complete de acordare a unui cod promoțional google ads sunt detaliate aici

Mai jos o imagine despre cum arată un cod promoțional cu credit de 1500 lei folosit într-un cont google ads.

exemplu cod promotional google ads credit obtinut 1500 lei
exemplu cod promoțional google ads, credit obținut 1500 lei

Practic, am avut campanii Google Ads în derulare, în decembrie cheltuiala bugetului propriu a condus la calificarea pentru un cod promotional Google Ads in valoare de 1500 lei. In perioada Ianuarie – Februarie a fost folosit integral acest credit suplimentar gratuit de la Google. În imaginea exemplificativă ce urmează se observă la sumarul facturări din contul google ads alocarea la finalul lunii ianuarie o parte din creditul gratuit oferit de Google.

credit gratuit cod promotie google ads
in sumarul facturilor google ads observăm creditul acordat gratuit

Poți introduce manual un cod promoțional de credit primit de la Google in email sau prin poștă sau il va aplica agenția google ads cu care colaborezi dacă aceasta beneficiază de un cod promoțional. Este important de menționat că Google oferă egalitate de șanse partenerilor certificați, astfel că orice agenție de promovare online certificată google ads îți va oferi AUTOMAT un voucher, credit gratuit în funcție de promoția lui Google.

Google are multiple momente pentru a oferi vouchere de credit gratuit. Spre exemplu post pandemia covid, Google a oferit vouchere de repornire a afacerilor și a campaniilor de minim 500 lei/cont de google ads. Dar această infuzie de capital/ creditare nerambursabilă din partea lui Google a condus la creșterea costului per clic.

Traficul din căutări pe Google atrage o cantitate foarte mare de vizitatori pe site-uri și ajută cu vânzarea online pe site-urile promovate, zi de zi.
Promovarea Google Ads – AdWords este una dintre cele mai populare și eficiente programe de publicitate pay-per-clic pe Internet.

În cazul în care Campaniile Google Ads sunt administrate corect și atent de un specialist Google Ads, acestea vor fi o sursă valoroasă de noi clienți pentru afacerea ta.

Ce poti face cu un cupon Google Ads?

O situație reală, cu 200 lei poti atrage poate 400 de vizite foarte slab calitative, daca nisa ta are trafic licitat la 0,50 lei/click. Sau poti atrage 50 de vizite cu 200 lei, dacă iei in calcul că majoritatea site-urilor plătesc cel putin 4 lei/clic. Cu 50 de vizite din trafic de calitate poți să castigi 1 client?

Dacă ai un cont nou de google ads și speri că acest cod promoțional oferit gratuit de Google te va ajuta să începi cu dreptul promovarea online, posibil să fi dezamăgit.

Este important să îți setezi așteptări realiste de la eficiența unui cupon google ads pentru un site nou și o campanie nouă.

În contextul economic actual spre exemplu sunt domenii de activitate unde se plătește în medie 8 lei/clic. Dacă site-ul tău activează in domeniul serviciilor, sau ai cabinet stomatologic,sau ești montator de termopane orice implică un serviciu are un cost per clic mediu de minim 8 lei/clic.

Cat te ajuta voucherul google ads daca cumperi trafic cu 8 lei per clic?
cost per clic real din google ads, cât te ajută un voucher google ads de 1500 lei ?

Costul unui clic plătit la google fie din bugetul tău sau din voucherul promoțional primit de la Google, este variabil în funcție de cuvintele cheie ce dorești să le promovezi.

Poți atrage trafic și din campanie cu bannere plasate in alte site-uri, iar cuponul google te va ajuta să crești eficiența.


Noi avem aceasta experienta vrei sa vezi cum am facut? Contacteaza-ne

Mulți ani în urmă, Google a introdus sistemul lor de atragere clienti catre testare prin oferirea unui cupon Google AdWords. Ideea este simplă – Google vă oferă un anumit credit promoțional sub forma unui cod promoțional Google AdWords, care poate fi utilizate în contul dvs. AdWords și convertit în bani pe soldul contului.

Având în vedere că ideea principală este de a încuraja firmele să încerce programul AdWords, tichetele Google AdWords au o gamă limitată de aplicații.

Puteți beneficia de aceste cupoane AdWords dacă sunteti client nou pentru Google, iar contul dvs. are mai puțin de 14 zile.
Ca un client existent, sunteți eligibil pentru a utiliza cupoane Google AdWords numai dacă „activați o caracteristică nouă sau un produs în AdWords așa cum este specificat de către Google în voucher.“

Cupoanele AdWords sunt, în general, disponibile direct de la Google sau prin intermediul partenerilor lor.

Cere un Cupon Google Ads AdWords de la Agenția ta parteneră

Este important să ști că agențiile partenere Google certificate nu mai au control direct în procesul de emitere al voucherelor, cupoanelor sau codurilor promoționale Google. Contul google ads nou se va califica automat și va primi automat credit intre 200 si 1500 lei direct in contul google ads dupa minim 30 zile de campanie continuă.

cupon voucher gratuit adwords 200 lei
vechile vouchere de 200 lei pentru Google Adwords

DAR având în vedere că majoritatea site-urilor ce se promovează online folosesc lunar un buget de minim 2.000 lei/lună iar magazinele online implică bugete de minim 4.000 lei/lună în campaniile google ads ce așteptări ar trebui să îți faci?

Acest voucher /cod promoțional pentru care se califică site-ul tău cu un cont google ads nou deschis, cel mult te ajută să reglezi bugetul total de campanie și să compenseze serviciile agenției pentru setarea inițială a contului de google ads, a campaniilor, a conversiilor.

Dacă consideri că acest cupon te va ajuta foarte mult, va trebui să discuți cu câteva agenții google ads pentru a verifica eficiența cu care se poate utiliza credit-ul primit gratuit de la Google.

Mulți furnizori de hosting si companii de marketing pe Internet oferă aceste coduri promoționale pentru clienții lor cu titlu gratuit. Conform politicii Google, cupoanele Ads nu pot fi vândute sau schimbate, dar unele firme de promovare online încă îți prezintă un cupon google ads ca fiind un extra beneficiu.

Defapt voucherele google adwords sunt 0 valoare dacă nu ai o expertiză practică în administrarea unei campanii Google Ads eficient.

Adrian Ficker, consultant marketing online

Verificați întotdeauna fiabilitatea sursei de unde veți obține voucher AdWords.

Promovare Google AdWords Oferta Speciala

Toate cupoanele au o perioadă de valabilitate limitată, așa că, dacă nu il folosesti de ceva timp, acesta va expira.

Nu există nici un sens în achiziționarea de mai multe coduri promoționale o dată, pentru că puteți folosi doar un singur cupon pentru fiecare cont.

Există mai multe valori nominale disponibile, dar fi sigur că vei primi un voucher de minim 200 Lei pana la 1500 Lei.

Dacă avem cazul în care aplicăm manual un cod promoțional Google Ads în cont, voucherul se adaugă după ce ați creat noul cont și ați completat detaliile de facturare. Faceți clic pe fila „Preferințe de facturare“ și introduceți codul promoțional atunci când vi se solicită.

Nu te astepta ca vei primi imediat suma din voucher pentru a fi cheltuită. Există o condiție mai importantă pentru a putea beneficia de aceste tichete – trebuie să acumulați cheltuieli  în termen de 30 de zile de la introducerea codului promoțional. Conform politicii Google, creditul promoțional este virat în contul google ads în termen de aproximativ 30 zile de la momentul atingeri pragului de cheltuieli publicitare eligibile.

Dacă aveți contul într-o altă monedă decât cea în care este emis cuponul dvs., puteți folosi în continuare pentru contul dvs cuponul și va fi convertit în moneda setata in contul adwords. Atentie,  termenii și condițiile sunt ușor diferite în funcție de țară. Deci, cel mai bun mod de a obține cele mai recente informații despre cupoanele Google Ads – AdWords este de a cere sfatul unui partener google ads certificat.

Cere oferta noastră și vei primi cu siguranță un voucher Gratuit Google Ads de 1500 lei.

Ai planuri serioase pentru site-ul tau? Vezi si oferta de Servicii SEO de la LeonPaul Media.