Servicii Google AdWords

Servicii Google Adwords Eficiente ce livreaza trafic de calitate pe siteul tau. Alege servicii google adwords profesionale pentru ca vor aduce un randament mai mare a bugetului de promovare.

Servicii Google AdWords Campanii Eficiente

 

Leon Paul Media ofera servicii de optimizare a campaniilor Google AdWords noi sau cu un istoric acumulat.

 

Serviciile Google AdWords implica dezvoltarea completa a campaniilor cu un singur scop: Cresterea Profitabilitatii Bugetului Investit.

Care sunt Serviciile Google AdWords oferite ?

  • Descoperirea cuvintelor cheie potrivite
  • Crearea anunturilor text pentru campaniile create
  • Implementare coduri de urmarire a obiectivelor Google Analytics si AdWords Remarketing
  • Consultanta in Optimizarea paginilor folosite in campaniile de promovare
  • Monitorizarea continua a campaniilor
  • Managementul licitatiilor per clic
  • Optimizarea campaniilor si dezvoltarea de noi campanii Ads
  • Cercetarea si analiza competitorilor
  • Analiza si interpretarea datelor obtinute in campanii
  • Raportarea Observatiilor strategice specifice nisei siteului

Livrabilele Serviciilor Google Oferite Raportam lunar datele campaniilor impreuna cu concluziile analizei umane. Rapoartele contin date despre afisare, pozitie, clicuri, cereri de oferta sau comenzi obtinute de campanii. Aditional dupa citirea rapoartelor, putem purta conversatii pentru explicarea progresului campaniilor si pentru luarea deciziilor strategice. Raspundem la intrebarile tale oricare ar fi ele.


Pretul Serviciilor Google Ads oferite

Stabilirea unui pret fix pentru serviciile Google AdWords este imposibil avand in vedere ca fiecare client si campaniile sale sunt unice.
Preturile incep de la 120 Euro/luna.
Pretul pentru serviciile prestate depinde de marimea si complexitatea campaniilor. Cere o evaluare a proiectului tau pentru oferta personalizata.

Cere oferta personalizata a serviciilor Google Ads (AdWords)

Daca esti interesat de serviciile google adwords oferite de agentia Leon Paul Media cere aici oferta personalizata.

3 Motive sa alegi Servicii Google AdWords de la Leon Paul Media:

1.  Iti oferim informatia cum o vedem noi cu ochii de profesionisti.  

Oferim  “100% transparenta”. Setam contul Google AdWords astfel incat tu vei fi proprietarul acestui cont de promovare.  Multi dintre furnizori de servicii AdWords seteaza contul de AdWords cu drepturi de administrator total pe adresa lor. Problema apare cand vrei sa preiei managementul campaniilor sau sa il transferi catre o alta firma. abordarea noastra transparenta ne ajuta si sa conectam contul tau de AdWords cu contul tau de Analytics.

2.  Preturile serviciilor noastre de sunt mai mici decat a altor agentii.

Serviciile noastre sunt oferite in sistem de abonament cu valoare fixa. Daca nu avem campaniile create, atunci vom percepe si un onorariu pentru serviciile de configurare a contului AdWords si a primelor campanii.  Bugetul campaniilor AdWords este platit catre Google de pe cardul firmei tale separat de serviciile Google AdWords prestate de noi.

3.  NU AVEM CONTRACTE CAPCANA.  

Exact cum ai auzit. Noi nu oferim un contract care sa te tina captiv. Practic noi semnam o intelegere cu termeni si conditii de prestare a serviciilor. Noi oferim servicii de consultanta de guerilla marketing.

Adica NU iti vom sugera sa cheltui mai multi bani cu Google. Din contra, vom elimina acele cuvinte cheie care sunt prea costisitoare si nu aduc clienti la un cost rezonabil. Scopul nostru este ca bugetul sa produca profit. Daca tu ai profit, si noi vom avea factura de servicii platita. Daca tu mergi in pierdere si noi pierdem. Asadar, considera-ne avocatul tau in relatia cu investitiile in Google 🙂

Lucram constant pentru a imbunatatii SCORUL DE CALITATE al campaniilor. Un scor de calitate de 9 va avea un cost per clic mai mic. Putem obtine un scor de calitate mare doar daca facem eficient administrarea campaniilor.

Cand vorbim de Google AdWords vorbim de cel mai eficient mod de a atrage trafic calificat pe site-ul tau. AdWords este cel mai puternic instrument de marketing online.

Da, orice om cu educatia potrivita poate administra campaniile de promovare, DAR rezultatele performante le vei obtine doar in prezenta unui consultant cu ani de experienta in promovarea Google AdWords.

99% din campaniile administrate de proprietarii de site-uri pierd bani. Nu obtin randament.

Serviciile prestate de noi vor optimiza randamentul anunturilor si a fiecarui leu platit pentru un click.

CERE OFERTA DE SERVICII GOOGLE ADS ADWORDS CU TRAFIC PROFITABIL