Optimizarea SEO

Procesul de Optimizare SEO
analiza, cuvinte cheie, creare continut unic. obtinere link-uri, optimizare url-uri

Optimizarea SEO cea mai profitabila strategie de online

Optimizarea SEO este cel mai important pas in promovarea site-ului. Este adevarata ca procesul de optimizare SEO este din ce in ce mai complicat. Este adevarata ca rezultatele optimizarii site-ului vin lent si primesti vizite naturale doar de la cuvintele cheie care ajung in prima pagina Google. Multi dintre clienti ne intreaba cum sa promoveze site-ul.

Pentru toate site-urile, optimizarea SEO este baza planului de marketing. Practic incepi cu optimizarea site-ului si in paralele atragi trafic cu Google Ads (adwords) si Facebook Ads (adica facebook cu trafic platit)

Solutii de Optimizare SEO oferite de Leon Paul Media:

PLAN - PRICE

Description

AUDIT si STRATEGIE 300 

Oferta SEO ce cuprinde realizarea unui audit SEO complet si furnizarea unei strategii clare de crestere a site-ului. In urma implementarii recomandarilor site-ul va creste. 

CONTRACT 200 

€/LUNA

 

Oferta SEO cu contract de servicii lunar.  Cuprinde realizarea unui audit complet si furnizarea unei strategii clare de crestere a site-ului si bugetul de linkbuilding. Pentru site-uri si nise competitive abonamentul va fi ajustat. 

CONSULTANTA 100 

Oferta SEO prin consultanta punctuala este disponibila pentru site-uri mici sau proiecte ce necesita doar anumite operatiuni de ajustare a strategiei. Serviciile se adapteaza la nevoile fiecarui site.

 

Poti sa incepi optimizarea SEO a site-ului tau de unul singur dupa o ce studiezi putin domeiul de activitate.

Este adevarat ca rezultatele unui optimizari facute de profesionisti vor fi mai rapide si mai consistente.

Astazi exista pe piata materiale gratuite de unde sa inveti optimizare SEO.

Noi iti oferim un Ghid de optimizare SEO gratuit chiar pe acest link.

 

Factorii OnPage sunt importanti pentru Optimizarea Site-ului.

In realitatea Optimizarea SEO implica si strategii de obtinere link-uri de la alte site-uri. Desi in ghidul Google se precizeaza ca a construi link-uri prin colaborari poate atrage depunctari dpdv SEO, in realitate site-ul tau fara link-uri primite de la alte site-uri nu are nici o sansa.

Linkbuilding-ul in procesul de optimizare SEO reprezinta voturile de incredere ce le primeste site-ul tau de la alte site-uri. Daca un site trimite un link catre site-ul tau inseamna ca site-ul tau este de incredere si algoritmul il va creste.

Contextul in care primesti link-ul este foarte important. Modul in care sunt plasate link-urile fac diferenta intre un link benefic si un link daunator.

 

Inscrierea site-ului in directoare de afaceri atrage penalizari?

NU. Daca site-ul este nou pe piata. Daca site-ul este pe o nisa mica. Daca directoarele de afaceri sunt de incredere. Daca inscrierea se face lent si se folosesc texte si link-uri unice. ATUNCI sa stii ca directoarele web inca mai sunt folosite in optimizarea SEO.

Noi recomandam sa lucrati mereu cu un consultant SEO cu experienta pentru a realiza strategia corecta de SEO. Chiar si cu un manual de SEO scris de un specialist pentru site-ul tau, implementarea uneori are de suferit daca nu stapanesti toate elementele.

Apeleaza cu incredere la o firma de SEO atunci cand incepi sa iti promovezi afacerea online.

Rabdarea este una dintre calitatile cele mai importante in procesul de optimizare SEO. Rezultatele se obtin lent.

Actiunea este cea mai importanta in optimizarea SEO. Prelucreaza textele. Prelucreaza URL-urile, Titlurile, imaginile. Fa un site unic din punct de vedere continut. Fa un site rapid si Simplu. Site-ul trebuie sa fie foarte rapid pe mobil. Site-ul trebuie sa fie foarte clar in exprimarea ofertei.

 

Vrei sa cresti online, apeleaza cu incredere la noi pentru optimizarea SEO.

consultant marketing online