Sari la conținut

Servicii Marketing Online

Cauti servicii de marketing online eficiente? 

Acorda-ne 2 minute si citeste care sunt cele mai eficiente servicii de marketing online in functie si afacerea ta.

  1.  Pentru orice afacere, cel mai rapid mod de promovare este cel prin Google Ads. (adica Google AdWords).
    Care sunt serviciile oferite de noi pentru promovarea prin Google Ads, detalii aici: Servicii Google AdWords

Promovarea Google Ads are avantajul ca te pune rapid in contact cu piata. Testezi rapid orice idee si vezi imediat cuvintele cheie cele mai profitabile pentru afacerea ta. Promovarea prin Google Ads, este potrivita oricarei afaceri online, se plateste traficul obtinut. Costul serviciilor de marketing asociate sunt direct influetate de specificul afacerii tale. Fiecare cuvant cheie are un cost per clic mai mic sau mai mare. Depinde de la nisa la nisa si de la piata la piata. Costul unui clic variaza de la 0,10 bani la pana la 18 lei/clic.

Avantajele promovarii Google Ads, sunt: viteza de raspuns, bugetarea foarte clara, control rapid al directiei de promovare si a amplitudinii. 

Cel mai mare avantaj al promovarii pe Google este acela ca raspunzi cu anunt la o intentie si un interes clar definit de cautarea efectuata de utilizator.

2. Promovarea facebook ads, este o metoda de promovare buna daca vinzi produse catre un public foarte larg. Promovarea facebook se bazeaza pe afisarea reclamei fara confirmarea intentiei. Putem spune ca promovarea in Facebook este asemnatoare cu plasarea unor pliante in cutiile postale. Practic arati produsul sau serviciul tau DAR nu stii daca cine primeste promovarea este interesat si ce grad de interes manifesta.

Este o metoda de promovare ce implica un volum foarte mare de date pentru a determina fezabilitatea vanzarii online.

Se preteaza bine pentru produse de larg consum, mai generale si care necesita un proces mai simplu in drumul catre achizitie.

De cele mai multe ori in interactiunea cu clientul, reclama in mediul Facebook este una intermediara. Vine in completarea promovarii in mediul Google.

3. Promovarea SEO, implica prestarea unor servicii SEO. Practic vorbim de promovarea site-ului pe motorul de cautare Google. Daca avem cuvinte cheie pozitionate in top 3 la cautari importante atunci vom avea si mai mult trafic natural.

Acest mod de promovare online a afacerii este cel mai eficient pe termen lung. Necesita investitii de timp si bani constante iar rezultatele efective apar lent dupa cel putin 3 luni de la primele implementari. Este un canal de promovare care necesita servicii de o inalta calitate. Experienta prestatorului si a bugetului investit sunt hotaratoare in succesul campaniilor.

4. Promovarea prin Video, este o alternativa pentru putine afaceri. Necesita investitii mai mari in productia de continut. Video-urile promovate in canalul Youtube sunt eficiente in special daca vorbim de Branding. Vanzarea directa si rapida a unui produs sau serviciu este efectuata in urma unui cumul de vizite pe canale multiple de promovare.

Afla care este bugetul minim necesar pentru o promovare eficienta precum si serviciile de marketing online potrivite afacerii tale.