Cod Promotional Google AdWords

cupon google adwords gratuit

Cauti un cod promotional google adwords, cupon sau voucher adwords? Noi iti oferim un cupon google adwords gratuit. 

Google domina în multe țări în acest moment și atrage o cantitate foarte mare de vizitatori în fiecare zi.
Promovarea Google AdWords este una dintre cele mai populare programe de publicitate pay-per-clic pe Internet.

În cazul în care Campaniile Google AdWords sunt reglate corect, vor deveni o sursă valoroasă de noi clienți pentru afacerea ta.

Ce poti face cu un cupon Google AdWords?

Cu 200 lei poti atrage 400 de vizite, daca nisa ta are trafic licitat la 0,50 lei/click. Sau poti atrage 50 de vizite cu 200 lei, iar din cele 50 de vizite sa castigi 3 clienti.
Noi avem aceasta experienta vrei sa vezi cum am facut? Contacteaza-ne
Promovare Google AdWords Oferta Speciala
Mulți ani în urmă, Google a introdus sistemul lor de atragere clienti catre testare prin oferirea unui cupon Google AdWords. Ideea este simplă – Google vă oferă un anumit credit promoțional sub forma unui cod promoțional Google AdWords, care poate fi utilizate în contul dvs. AdWords și convertit în bani pe soldul contului.

Având în vedere că ideea principală este de a încuraja firmele să încerce programul AdWords, tichetele Google AdWords au o gamă limitată de aplicații.

Puteți beneficia de aceste cupoane AdWords dacă sunteti client nou pentru Google, iar contul dvs. are mai puțin de 14 zile.
Ca un client existent, sunteți eligibil pentru a utiliza cupoane Google AdWords numai dacă „activați o caracteristică nouă sau un produs în AdWords așa cum este specificat de către Google în voucher.“

Cupoanele AdWords sunt, în general, disponibile direct de la Google sau prin intermediul partenerilor lor.

Cere un Cupon Google AdWords 200 lei fara nici o obligatie.

[pirate_forms]
cupon voucher gratuit adwords 200 leiMulți furnizori de hosting si companii de marketing pe Internet oferă aceste coduri promoționale pentru clienții lor gratuit. Conform politicii Google, cupoanele AdWords nu pot fi vândute sau schimbate, dar unele firme inca incearca sa iti vanda un cupon google adwords ca fiind un extra mega beneficiu.

 

Defapt voucherele google adwords sunt cam 0 valoare daca nu ai o expertiza practica.

Adrian Ficker, consultant marketing online

Verificați întotdeauna fiabilitatea sursei de unde veți obține voucher AdWords.

Toate cupoanele au o perioadă de valabilitate limitată, așa că, dacă nu il folosesti de ceva timp, acesta va expira.

Nu există nici un sens în achiziționarea de mai multe coduri promoționale o dată, pentru că puteți folosi doar un singur cupon pentru fiecare cont.

Există mai multe valori nominale disponibile, dar cele mai comune sunt tichetele pentru 200 Lei și 300 Lei.

După ce ați creat noul cont și ați completat detaliile de facturare, puteți activa voucherul. Faceți clic pe fila „Preferințe de facturare“ și introduceți codul promoțional atunci când vi se solicită.

Nu te astepta ca vei primi imediat suma voucher pentru soldul. Există o condiție mai importantă pentru a putea beneficia de aceste tichete – trebuie să acumulați cel puțin 50 lei cheltuieli  în termen de 30 de zile de la introducerea codului promoțional. Conform politicii Google, creditul promoțional este virat în cont în termen de aproximativ 5 zile de la momentul atingeri pragului de cheltuieli publicitare.

Dacă aveți contul într-o altă monedă decât cea în care este emis cuponul dvs., puteți folosi în continuare pentru contul dvs cuponul și va fi convertit în moneda setata in contul adwords. Atentie,  termenii și condițiile sunt ușor diferite în funcție de țară. Deci, cel mai bun mod de a obține cele mai recente informații despre cupoanele AdWords este de a cere sfatul unui partener google.

Ai planuri serioase pentru site-ul tau? Vezi si oferta de Servicii SEO de la LeonPaul Media.

Cere cuponul (voucher) Gratuit AdWords de 200 sau 300 lei. FARA OBLIGATII

[pirate_forms]