SEO Romania

97% din căutările efectuate din România sunt realizate prin intermediul motorului de căutare Google.

Avem 883,142 domenii înregistrate în România și circa 8,8 milioane de utilizatori de internet. Asta nu înseamnă că toate acestea sunt subiect de SEO Romania. Dar ne dă un sentiment de dimensiune a posibilităților noastre SEO.

De asemenea, mai mult de 80% dintre persoanele de cercetare subiect pe Google înainte de a face o achiziție, indiferent dacă achiziția este făcută online sau într-o locație off-line ca un magazin specializat.

Avem 16 de milioane de conexiuni mobile 3G + și 4G de internet. Așa că, designul receptiv al site-ului este un factor foarte important pe piața românească de SEO.

România are viteze foarte bune de rețea de internet, iar majoritatea utilizatorilor de internet din țara noastră au acces la conexiuni internet de viteză de top. La nivel mondial, țara din România se situează în top 10 pentru viteza de conectare la internet.

Avem aproximativ 200 de companii care oferă servicii de SEO, din care primele 30 au o anumită experiență îndelungată reală în algoritmi SEO.
La aceasta 200, putem adăuga, de asemenea, experți individuali.

În ceea ce privește practicile SEO, pot să spun că nu toate versiuni algoritm în SUA au fost puse în aplicare pe deplin pe Google România.

Putem vedea o mulțime de nișe specializate în cazul în care clientul are mai mult de un domeniu în prima pagină a rezultatelor cu site-uri clonate. Aceasta fiind o tactică de monopol care încă mai funcționează.

De asemenea, o altă mare problemă apare in adaptarea strategiilor de construire a link-urilor care au fost utilizate în trecut și sunt, de asemenea, încă folosite.
Mă refer la link building tactici pe site-urile de tip ferma de link-uri și pe subdomeniile cu IP-uri C-Class, cum ar fi Blogspot sau WordPress.

Avem, de asemenea companii SEO care fac outsourcing pentru conținut gestionand și link-uri, cu un foarte mic simț al realității fata de algoritmul Google. Aici, am întâlnit bloggeri cu mai mult de 10 de domenii găzduite pe același IP.

Eu încă mai întâlnesc cate 2 potențiali clienți pe săptămână SEO care se gândesc că SEO este ieftin și singura cale de a obține trafic bun. Pentru ca am experienta AdWords și Facebook, pot să spun că SEO nu este cel mai bun mod de a investi bugetul total anual de marketing.

În concluzie, în România avem destula piață bună și provocari SEO.
Cu toate că, suntem în urmă cu educația antreprenorilor care nu înțeleg ce este SEO și cum poate poate fi utilizat pentru afacerile lor.
Iti recomand sa citesti si articolul Cresterea Vanzarilor Online cu SEO Adwords Facebook.

Adrian Ficker

Adrian Ficker

Trainer Marketing Online la LeonPaul Media
Cultivator de ideii si strategii de vanzare online. Va ajut cu experienta practica in marketing si vanzari acumulata in 15 ani. Ca si antreprenor cunosc atat succesul cat si falimentul. Uneori castigi, uneori inveti.
Adrian Ficker

Ultimele postari ale lui Adrian Ficker (vezi toate)